Pages

Mar 25, 2018

LAZADA Big Baby Fair

Ehem! Hai korang! Bulan 3 dah kita kan? Hehe. Lama tak borak dengan korang kat sini. Apa khabar kawan-kawan? Semoga semuanya sihat sejahtera dan ceria selalu. 

Alhamdulillah diberi kesempatan untuk share dengan korang tentang sesuatu. Ceyy! Hihi. Tajuk dah terang lagi bersuluh, ada hati nak kata sesuatu. Haha. Ni haaa. Lazada tak lama lagi akan adakan LAZADA Big Baby Fair; The Biggest Online Baby Fair. Suka ke suka sangat? Hehe.


LAZADA Big Baby Fair ni bermula dari 28 Mac 2018 sehingga 1 April 2018. Ada pelbagai pilihan produk dari pelbagai jenama dengan potongan sehingga 80% tau! LAZADA Big Baby Fair juga adalah termasuk dengan 19 produk penjagaan bayi peringkat antarabangsa seperti;

  1. Drypers
  2. PetPet
  3. Avent
  4. Pediasure
  5. Sweetcherry
  6. Poney
  7. Wyeth 
  8. dan banyak lagi!
Bukan itu sahaja yang Yt nak bagitau kat korang. Big Baby Fair ni juga ada tawarkan 'Free Shipping', 'Combo Deals', 'Vouchers', 'Maternity Guide' dan 'Milk Formula Guarantee'. Tidakkah kalian teruja wahai para ibu kesayangan sekalian? Hehehe. Pembeli tegar di Lazada mesti tahukan bertapa berbaloinya membeli bila ada Baby Fair macam ni. 

Ada lagi yang Lazada ni nak bagi kat korang. Nak tahu apa dia, korang boleh follow hashtag #BigBabyCandyLand dan #BigBabyFair. Lazada ada bagi beberapa tawaran eksklusif dari khusus untuk follower kesayangan social media dorang. Jadi, rajin-rajin lah scroll kat # tu nanti tau. Kot jumpa barang berkenan, dengan harga yang wow! Apa orang kata tu; untung sabut timbul, untung batu tenggelam. Hehe.

Lazada juga ada buat contest tau kat Instagam tu. Lazada tawarkan 5 X RM1000 dan 20 x RM200 Baby Fair vouchers. Jom korang kita join sama-sama. Dapat voucher RM200 pun syukur Alhamdulillah kan. Caranya mudah je, upload gambar baby dengan tema 'Candy Land' yang menarik dan ikut kreativiti korang sendiri kat Instagram. Pastikan, public profile tau. Contest ni bermula 20 Mac hingga 27 Mac 2018. Jangan lupa hashtag #BigBabyCandyLand dan #BigBabyFair di caption gambar.


Yt yang tengah menaip bercerita ni pun dah mula rasa teruja. Sure akan turut serta scroll nanti dari hari pertama hingga hari terakhir. Hahaha. By the way, sesuai sangatlah Big Baby Fair untuk kawan-kawan yang sedang menanti kelahiran cahayamata dan yang tengah asyik meladeni anak-anak comel tu. Masa ni lah nak berjimat pun. Dapatkan barang-barang anak dengan harga yang lebih murah dari pasaran. 

Macam Yt selalu grab offer Drypers kalau ada Baby Fair gini. Hehe. Memang selalu beli Drypers dengan free postage dari Lazada. Heeee. Harga murah, kita pun mudah. Tak perlu nak start enjin kereta pergi kedai. Klik Klik, barang sampai depan rumah. Hehe.

So, sekali lagi Yt ingatkan tau. LAZADA Big Baby Fair akan diadakan bermula 28 MAC hingga 1 APRIL 2018 dengan tawaran potongan sehingga 80%. Pelbagai pilihan produk dari pelbagai jenama termasuk 19 produk penjagaan bayi peringkat antarabangsa untuk anda. 


Selamat mencuci mata. Selamat membeli belah.


Salam Sayang, 
DYatie ABakar.

Blog design by Rainy Day