Pages

Oct 11, 2017

Makan Tengahari di Cowbow Style, Port Dickson

Assalammualaikum. Salam sejahtera kawan-kawan.


Bulan lepas, kami bawa anak-anak berkelah di Port Dickson. Sambil-sambil Yt lepaskan rindu pada pantai, laut dan deruan ombak. Anak nelayan, begitulah dia. Hehe. Kami tak bawa bekalan pun. Nama je berkelah. Haha. Last minute, lepas Subuh Yt suarakan nak tengok laut dan encik suami kata ok. Wow sangat, dengan pantas cik isteri mengemas. Hehe. 

Oct 4, 2017

Resepi Nasi Goreng Tomyam Udang

Assalammualaikum. Salam sejahtera kawan-kawan.


Yt ni bukanlah pandai masak sangat. Jujurnya, kurang minat tapi tetap ada perasaan nak masak yang sedap-sedap. Hihi. Cuma kebiasaannya Yt masak yang ringkas-ringkas sahaja. Huhu. Kalau nak meriah sikit adalah masak di hujung minggu. Hehe. Hari ni Yt nak share resepi Nasi Goreng Tomyam Udang yang sesuai sangat dijadikan menu makan malam. 

Blog design by Rainy Day