Pages

Aug 8, 2017

Maajun Anggun Bistari (MAB)

Assalammualaikum. Salam sejahtera kawan-kawan.


Maajun Anggun Bistari (MAB) adalah produk yang berasaskan penggunaan herba secara semula jadi. MAB digunakan secara tradisional untuk merancang keluar (family planning). Pengambilan MAB merupakan kaedah paling selamat untuk kesihatan jangka panjang kerana ia bebas dari sebarang bahan kimia dan cara pembuatannya yang halal serta suci (produk muslim).
MAB bukan hanya sekadar untuk merancang keluarga, malah membantu menyelesai pelbagai masalah wanita dalam dan luaran secara keseluruhan. MAB merupakan produk yang termasyhur khas untuk wanita yang mementingkan kesihatan, kecantikan dan penampilan yang lebih anggun.

Haaa ini dia kandungan Maajun Anggun Bistari;
 1. Manjakani 
 2. Senduduk
 3. Kacip Fatimah
 4. Serapat
 5. Inai
 6. Habbatus Sauda
 7. Madu
Best kan kandungan / ramuan MAB ni. Setiap satu bahan ada khasiatnya yang tersendiri. Tapi, yang itu nanti cerita lain tau. Jangan tak lawat blog Yt pulak. Hihi.Apa pula khasiat MAB?
 1. Perancang keluarga
 2. Merawat keputihan yang teruk
 3. Mengatur priod bulanan
 4. Awet muda
 5. Membuang darah kotor period/nifas lama
 6. Mencantik & menegang payu dara
 7. Melambatkan monopause
 8. Melancarkan sistem perjalanan darah
 9. Melawas pembuangan air besar
 10. Memelihara peranakan / menyempit faraj
 11. Mengekal berat badan
 12. Menambah keintiman hubungan seksual suami / isteri
 13. Mengawal kolestrol dalam darah
 14. Mendapat zuriat

Best kan khasiat maajun ni. Menyeluruh haa khasiat MAB. Ia boleh digunakan sebagai perancang keluarga, dan juga membantu dalam mengoptimumkan kesihatan wanta. Kalau awak rasa awak nak tackle masalah berkaitan, awak janganlah malu untuk hubungi saya. Saya juga wanita. Eh Eh ! Gurauuu, hehe.

Ada banyak testimoni pengamal MAB yang telah diterima. Testimoni Yt sendiri yang ketara masa makan MAB dalam tempoh dua minggu ialah; BADAN TERASA RINGAN (angin dalam badan mudah keluar), BERAT BADAN TURUN (1kg dalam seminggu - makan kawal bukan makan nasi membukit hehe) dan KULIT LEBIH BERSIH (minggu pertama jerawat naik - detoks dan slowly recover di minggu kedua). 

Best tak best? Heeee. Best kan? Kalau awak berminat, klik link di bawah ye. Link ni terus direct ke wasap Yt tanpa perlu awak simpan nombor hp Yt. Salam Sayang,
DYatie ABakar.

2 comments

mamapp said...

Ama pernah dengar makjun mab mmg bagus

Hamelia Hamid said...

best MAB ni..pernah makan jgk.. :)

Blog design by Rainy Day