Pages

Jun 5, 2017

Pekasam Telur Sotong

Assalammualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan.


Terkejut ada pekasam telur sotong? Hehe. Semalam cerita pekasam daging, hari ni Yt nak cerita pekasam telur sotong pula. Untuk pengetahuan awak, pekasam daging dan telur sotong merupakan Pekasam Azrieyta bestseller yang Yt jual.
Telur sotong yang digunakan adalah random, saiz besar dan saiz kecik bergantung kepada 'musim'. Saiz telur sotong yang digunakan pada setiap batch production adalah diluar kawalan. Tetapi, rasanya tetap sama.

Setiap pek pekasam telur sotong beratnya 200 gram. Satu hidangan boleh makan 4 orang. Bergantung pada selera awak. Dan sepertimana pekasam daging, tiada jaminan awak tak tambah lagi. Hehe.

Sedap Sangat Pekasam Telur Sotong 

Telur sotong ni ramai yang tak pernah makan. First time makan dah jadi pekasam. Dan 80% dari customer Yt yang first time makan telur sotong akan repeat order selepas itu. Haaa. Nampak tak? ;)

Makan Dengan Nasi Panas²

Pergghhh Terangkat

First Time. Sedappp.

Ok sangat².
Ada banyak lagi feedback customers yang Yt kongsikan di Instagram dan Facebook Page pekasam yang Yt wujudkan khas. Awak boleh tengok dekat link yang Yt kongsikan kat bawah ni.

Instagram : @PekasamKL
Telefon    : @ 0111 0280 205.

Salam Sayang,
DYatie ABakar.

No comments

Blog design by Rainy Day