Pages

04 June 2017

Pekasam Daging

Assalammualaikum dan salam sejahtera kawan-kawan.


Awak pernah makan pekasam daging? Atau tak pernah dengar daging ada di buat pekasam? Hehe. Takpe, Yt pun dulu sama. Tak pernah tahu ada pekasam lain selain ikan. Pekasam ikan pun jarang makan sebab Yt tak tahu pekasam mana yang boleh diyakini. ;)

Sejak dari tahun 2014, Yt jadi agen Pekasam Azrieyta Resepi Ibunda. Alhamdulillah Yt masih lagi menjual pekasam sehingga ke hari ini. Kualiti pekasam yang tidak pernah berubah buat pelanggan setia membeli Pekasam Azrieyta. 

Pekasam Daging Azrieyta dibuat dari daging tempatan yang berkualiti dan diyakini sumbernya serta cara sembelihan lembu menepati syarak. Daging yang digunakan adalah dari bahagian batang pinang supaya pekasam daging tidak liat.

Setiap satu peket Pekasam Daging Azrieyta beratnya 200 gram. Satu hidangan boleh makan 4 orang. Tapi, bagi Yt dan suami adakalanya 1 hidangan makan berdua. Hihi. (Tutup mata). Bergantung pada selera masing-masing. Tapi, kuantiti nasi Yt tak jamin berapa banyak kali awak tambah nasi. Heee.

Aritu Beli 3 Pek Tak Cukup

Yt kongsikan beberapa feedback dari pelanggan Yt. Syukur sangat ramai yang berpuas hati. Ada yang baru kali pertama mencuba, esok lusa dah order semula. Ada yang sekaligus beli 10 peket khusus untuk stok dirumah. Feedback kat atas ni, 3 pek tak cukup katanya. Hehe. Alhamdulillah. 

Masa Sahur Ganti Puasa Aritu Selera La Sikit
Rasa Sangat Sedap

Dah Sampai Sedap
Buat Stok. Buat Tambah2 Lauk.
Ada banyak lagi feedback customers yang Yt kongsikan di Instagram dan Facebook Page pekasam yang Yt wujudkan khas. Awak boleh tengok dekat link yang Yt kongsikan kat bawah ni.

Instagram : @PekasamKL
Facebook : @ Pekasam Daging & Telur Sotong.
Telefon    : @ 0111 0280 205.

Salam Sayang,
DYatie ABakar.

No comments

Post a Comment

Blog design by Rainy Day