Pages

May 29, 2017

Malaysia Young Living Distributor

Malaysia Young Living Distributor; Cheras | Pernah dengar Young Living (YL)? Atau mungkin pernah dengar Essential Oil (EO)? Ermm. Apa dia YL dan apa dia, InshaAllah Yt akan berkongsi dengan korang dari semasa.

Apa yang Yt nak umumkan hari ini ialah Yt sekarang merupakan salah seorang YL Distributor dengan hashtag nama #YLEOYatie. Gitteww. Hehe. Tak percaya sebenarnya Yt boleh seawal ini tapi asbabnya seorang kawan ajak beli diffuser secara berjemaah tempoh hari. Jadi, dapatlah murah. Jujur Yt cakap sebelum ni Yt guna YL Blend sahaja dari Element Organic dan Welness Mama.

Nak dijadikan cerita atau mungkin asbab, Yt sampaikan kepada colleague tentang sembang santai Yt dengan kawan masa ambil diffuser. Iaitu penggunaan Roll On Breath Again YL yang sesuai untuk orang ada masalah batuk, semput, penat dan sewaktu dengannya. Feedback nya Allahhuakbar, segalanya atas kehendak Dia. Breath Again YL cukup melegakan beliau. Alhamdulillah. 

Penggunaan Breath Again seterusnya dapat melegakan makcik ex colleague Yt di CeTMA dulu dan juga anak kecil colleague Yt yang berusia 5 bulan. Allahhuakbar. Allah sahaja tahu bila pengguna bagi feedback yang sangat baik. Lain perasaannya dapat feedback kesihatan dan makanan yang sedap. Dan atas sebab itu, Yt berazam nak bantu orang ramai seramainya dengan produk yang Yt jual. Semoga Allah perkenan.

Young Living Malaysia Distributor - #YLEOYatie
So, lepas ni awak2 boleh dapatkan produk Young Living dari saya. Dan InshaAllah jua Yt akan buat 'blend' bagi membolehkan semua boleh mendapat manfaat dari EO YL. Jangan ada walau secebis rasa malu untuk hubungi Yt jika nak tahu tentang YL. Yt akan cuba bantu sedaya upaya dan serve the best untuk yang membeli dari Yt. Akan guide sebaik mungkin supaya apa yang awak2 beli digunakan secara optimum.

Jumpa lagi nanti! Update je tiba2 ada benda baru ye! Hehe. Actually ada banyak benda nak kongsi dengan awak2 semua. Cerita cuti ke Cameron Highland pun tak sempat lagi ni.

Salam sayang,
Yatie.

No comments

Blog design by Rainy Day