April 1, 2017

Pekasam Telur Sotong


Pekasam Telur Sotong | Assalammualaikum. Salam hujung minggu kawan². Semoga cuti hujung minggu dipenuhi dengan aktiviti² yang manis serta membahagiakan.

Pernah makan pekasam telur sotong tak? Kalau belum, Yt cadangkan korang cuba la sekurang-kurangnya sekali. Nak tengok, cukuplah sekali atau berkali-kali nak lagi. Gituuuu. Heee.

Pekasam Telur Sotong
Pekasam Telur Sotong sekarang menjadi pilihan ramai selain dari Pekasam Daging. Macam mana Yt tahu? Sebab Yt jual kedua-dua jenis pekasam ini. Hehe. Hot item atau best seller kata orang. Yt akan sebolehnya pastikan pekasam² ini ada dalam stok Yt untuk customer yang nak self collect. Selain dari itu, pre order.

Pekasam Telur Sotong - Menu Bulan Puasa
Cerita Ramadhan tahun lepas. Ada yang belum puasa lagi dah order. Takut tak sempat katanya. Tapi, tindakannya tepat sekali. Sebab di bulan puasa order menderu. Pekasam telur sotong merupakan antara menu popular di bulan puasa. (Siapa nak jadi agen kawasan boleh roger² Yt eh. Eh eh. Iklan pulak haha.)







Cukup tak testimoni yang Yt share ni? Hehe. Kalau rasa tak mencukupi, jom follow ig @pekasamkl atau fb page @pekasam daging dan telur sotong. Himpunan testimoni customer ada disitu. Banyak feedback positif Yt terima, Alhamdulillah.

So, ada yang nak mencuba? Korang jangan malu jangan segan nak whatsapp / dm ig / pm fb Yt. Setiap pertanyaan inshaAllah Yt akan reply secepat mungkin dalam tempoh 24 jam. 

Ok then, till we meet again. Love ya!

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day