August 7, 2015

Suami Ku Juga Blogger

Suamiku Blogger | Assalammualaikum. Ehem tajuk! Haha. Bila ada blog, tak kisah apa pun tujuannya ber-blog maka dia adalah seorang blogger. Bezanya ialah siapa blogger itu; dikenali atau tidak. Sebenarnya suami Yatie dah lama ada juga menulis blog. Masa mula-mula kenal dia dulu pun dia ada blog. Tapi, bagai melepaskan batok di tangga lah. Eh! Macam lah awok ni blogger tegar. Haha.

Perkenalkan suami Yatie dengan nama penanya Lee Mohd Ali. Penjawat awam. Beliau juga seorang photographer sambilan. Beliau cover majlis seperti kenduri kahwin, majlis hari lahir dan outdoor photoshoot. Dan beliau semestinya merupakan photographer rasmi mana-mana event isterinya turut serta dengan syarat pasangan boleh ikut sekali. Gitu.. hehe.

Beliau baru sahaja menulis. Newbie kata orang. Sebagai isteri semestinya Yatie menyokong sepertimana beliau menyokong Yatie. Gittuu. Sokong menyokong. Sayang menyayang. #Ehhh. Haha.


Lee Mohd Ali | The Photographer
FB: Mohd Fadhlil Mohd Ali
E-mel: fadhlil86@gmail.com
Blog: www.lee-ali.blogspot.com

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day