August 7, 2015

Hadiah Bonanza hanya di bulan Ogos 2015

Hadiah Bonanza Shaklee | Assalammualaikum. Siapa dalam kalangan pembaca yang singgah di Kalam D'Yatie merupakan ahli Shaklee tetapi hanya untuk belian diri sendiri? Haaa. Berita baik untuk korang sebab Shaklee menawarkan Hadiah Bonanza untuk bulan Ogos ini.

Seronoknya menjadi ahli Shaklee ialah selain dari mendapat harga Shaklee yang lebih murah dan bonus-bonus yang menarik, Shaklee juga menawarkan pelbagai keistimewaan yang semestinya membawa kepada penjimatan. Seperti.. Beli 2 Diskaun 5%, Beli 6 Percuma 1, VitaLea Iron Formula Percuma dengan mendaftar sebagai ahli (tawaran sehingga Oktober ini) dan yang terkini ialah Bonus Bonanza! ;)


Apakah maksud yang tersirat dalam gambar di atas ni? Tersirat gitu. Haha. Ok. Vitamin-vitamin yang ada dalam gambar ni merupakan vitamin yang bakal dimiliki secara percuma oleh ahli Shaklee (terms & conditions apply). Haaa. Jadi, jangan tunggu lagi tau. Hubungi sponsor / upline korang untuk dapatkan info lanjut tentang ni. Rugi kalau tak rebut peluang jimat begini.

Ingat! Tawaran ni hanya sah untuk ahli yang mendaftar sehingga bulan Julai tempoh hari. Jika korang baru mendaftar semalam atau 1 Ogos yang lalu, korang tak layak tetapi tetap layak untuk dapatkan tawaran promosi VitaLea for Children Beli 3 Percuma 1. Jadi, ahli Shaklee yang mendaftar dengan Yatie bolehlah contact Yatie ye. Jangan malu-malu. Yatie tak makan orang walaupun asyik lapar tengok menu sedap orang lain sekarang. Hehe.

Till we meet again! Info lanjut tentang produk shaklee, layari www.dyatieshop.com

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day