July 26, 2015

MYRYL | DVD Colours & Career

DVD Colours & Career, MYRYL | Assalammualaikum. Hai korang! Selamat hari raya! Maaf zahir batin dari Yatie untuk semua yang mengenali. Hari ini Yatie nak kongsikan tentang DVD Colours & Career, kesinambungan dari Bengkel Warna & Kerjaya yang Yatie ikuti tempoh hari. Korang boleh baca tentang bengkel tu dekat SINI.


Dengan kelebihan dan kepakaran yang dimiliki, MYRYL telah menghasilkan DVD ini dan ia merupakan DVD pertama yang dihasilkan oleh MYRYL untuk membantu golongan dewasa yang bekerja tetapi ingin membuat perubahan kerjaya ataupun ingin memulakan perniagaan; namun tak tahu apakah kerjaya ataupun perniagaan yang perlu diceburi.

Modul Khas DVD Colours & Career
Sepertimana yang kami ikuti dalam Bengkel tempoh hari, DVD ini turut memuatkan tiga modul yang disampaikan oleh pengasas MYRYL, Puan Shuhada Alauddin. Beliau merupakan pakar Pembentukan Personaliti, Terapi Warna dan Analisis Perlakuan. Puan Shuhada juga merupakan seorang yang pernah melalui perubahan kerjaya sebelum ini. Modul-modul yang disediakan ini membincangkan topik tertentu bagi membantu setiap individu menghasilkan apa yang diingini. 
Teknik Diagnosis Warna  dan Nombor Diri
Dalam DVD ini, Puan Shuhada berkongsi tentang bidang kepakaran dan juga pengalaman beliau dengan tujuan untuk membantu orang ramai untuk mengenalpasti apa yang mereka inginkan, apa yang mereka boleh jangkakan dan juga langkah yang perlu diambil tatkala membuat perubahan kerjaya atau pun memulakan perniagaan baru.
Cara Kira Nombor Luaran
Maksud Warna Dalaman

Maksud Warna Luaran
“People always have a dream job that they wish they could be doing and most often these people already have a steady career that has nothing to do with their dream job. So to get started all over again and do their dream job [even without leaving their current job] is going to be scary and normally people will choose to let it go and let it remain a dream.  So that’s what I’m trying to do here today; help them see and charter the way so that it can reduce their anxiety about starting from square one and hopefully get them one step closer to their dream” – kata Shuhada yang mempunyai pengalaman sendiri tentang pertukaran kerjaya apabila beliau membuat keputusan untuk meninggalkan kerjaya beliau sebagai peguam dalam bidang korporat selama 10 tahun bagi memulakan MYRYL dan kini menjadi perunding dan pakar dalam pembangunan personaliti, terapi warna dan analisis perlakuan.

Jadi, dapatkan DVD Colours & Career dari MYRYL ini secepat mungkin. Tak rugi! Dan yang bestnya; ia mudah untuk difahami! Siapa yang Yatie galakkan untuk beli DVD ini? Sudah tentu korang yang punya impian macam Yatie untuk tukar kerjaya (hihihi) dan korang yang duduk jauh-jauh terutamanya yang menetap di borneo.

Untuk maklumat lanjut tentang bengkel selanjutnya, korang boleh ke www.myryl.net. Jika ada sebarang soalan atau nak dapatkan maklumat, korang boleh emel ke ask.us@myrylpoint.net. Media contact; Nadhir Nordin (nadhir@myrylpoint.net) - 019 9390135.

Salam Sayang, 
DYatie. 
-------------------------------------------------------------------------------- 
Nak dapatkan Instant Shawl Labuh, Shaklee & Barangan Wanita
Jemput ke FB Page DYatieShop atau Blog DYatieShop

 Ingin mendapatkan khidmat "SHOOT & BURN"? 
Hubungi Lee Mohd Ali sekarang!

2 comments

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day