June 12, 2015

Jual Bawang Goreng Online???!

Bawang Goreng Homemade Tanpa Pengawet | Assalammualaikum korang. Hehe. Zaman sekarang semuanya di hujung jari. Selagi barangnya boleh pos, kita klik klik je dan inshaAllah sampailah barang itu depan pintu rumah. Jadi, beli bawang goreng secara online pun boleh. Tiada yang mustahil. Gitu..

Apa istimewanya bawang goreng ni sampai Yatie nak jual online? Haaa. Meh sini dekat sikit Yatie nak cerita. Hehe. Bawang Goreng MT ni merupakan produk yang dihasilkan oleh staff Yatie sendiri. Yatie kenal rapat dengan tuannya, inshaAllah. Beliau memang dah ada pelanggan setia dekat pejabat. Tak putus-putus. Alhamdulillah.

Istimewanya Bawang Goreng MT ialah ia TIADA BAHAN PENGAWET. Haaa. Ramuannya terdiri dari BAWANG ROS, MINYAK & GARAM sahaja. Untuk pengetahuan korang juga, minyak yang digunakan untuk menggoreng hanya SERI MURNI. Bawang pula dikupas dan diracik sendiri oleh beliau bersama suami. 

Percaya atau tidak, Bawang Goreng MT ini boleh membuatkan seseorang yang tidak makan bawang boleh makan bawang. Sebalang bawang goreng (200 gram) juga boleh dihabiskan seminggu. Anak pula tiba-tiba boleh makan bawang goreng macam jajan. Salah seorang yang mengalami situasi ini adalah keluarga Yatie sendiri. Hihi. Arissa memang suka sangat dengan Bawang Goreng MT.

Bawang Goreng MT
(Homemade)
Kenapa Yatie galakkan korang beli Bawang Goreng MT?
Meh baca testi dari teman-teman yang membeli.
;)

 





Bersempena bulan puasa ni, bagi Yatie elok sangat kalau nak sediakan stok bawang goreng ni. Memudahkan korang. InshaAllah, korang boleh makan tanpa was-was. 

Nak beli bawang goreng secara dalam talian? ;)

Bawang Goreng MT:
200 gram
Bumiputera
Tiada Pengawet

Harga:
RM13

COD:
Bandar Sri Permaisuri, Cheras

POS:
1 Malaysia

Salam Sayang, 
DYatie. 
-------------------------------------------------------------------------------- 
Nak dapatkan Instant Shawl Labuh, Shaklee & Barangan Wanita
Jemput ke FB Page DYatieShop atau Blog DYatieShop

 Ingin mendapatkan khidmat "SHOOT & BURN"? 
Hubungi Lee Mohd Ali sekarang!

2 comments

  1. Dah boleh pas yer...molek la tu! Mmg super sedap bawang goreng ni haaa...ciknad ratah mcm jajan jer...

    ReplyDelete
  2. Berpa harga pos ke semenanjung msia ye?

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day