March 30, 2015

Trick Art Museum, Shah Alam

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.

Yatie nak sambung cerita basi cuti CNY tempoh hari. Hehe. Dah puas naik Giant Ferris Wheel dan tengok lampu semua, kami terus ke Trick Art Museum. Sedih! Puteri hati kami tu penakut orangnya. Masuk je terus nangis. Sabar je lah. Dah swap kad, takkan nak terus keluar. Huhu. Bertabahlah anakanda ikut mak ayah. Mak ayah pun kena bertabah sebab tak mendalami perjalanan dalam Trick Art Museum. Ecececece! 

Again! Let the pictures talk by themselves! ;)






















Nampak tak muka kakak yang cuak itu? Haha. Entahlah si kakak ni. Penakutnya macam merepek sikit. Gambar besar macam ni pun takut. Oh ye satu lagi tabiat si kakak sekarang. Paksa ambil gambar dia tapi dia tak nak tengok kamera. Rasa nak gigit-gigit je. Hihihi.

Sekarang, Trick Art Museum dah ada di tempat lain. Yatie je yang lambat. Haha. But better late than never. Ceh! HewHewHew. Kalau kakak tak takut dan tak ada pe'el ambil gambar tak nak pandang kamera; it'll be much more fun. InsyaAllah. Sekian sudah kisah cuti CNY yang tak kemana. Hehe.

Salam Sayang, 
DYatie. 
-------------------------------------------------------------------------------- 
Nak dapatkan Instant Shawl Labuh, Shaklee & Barangan Wanita
Jemput ke FB Page DYatieShop atau Blog DYatieShop

 Ingin mendapatkan khidmat "SHOOT & BURN"? 
Hubungi Lee Mohd Ali sekarang!

2 comments

  1. Kakak penakut ke?hasif pun super duper penakut tau.........camne la nak atasi masalah penakut tu pn tktau la..huhuhu

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day