March 23, 2015

Template Blog Design by Sheda Ucu

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Perempuan dengan kecantikan tidak dapat dipisahkan. Cantik wajah, pakaian, rumah dan juga tak terkecuali; blog. Hehe. Bagi Yatie, blog bukan sekadar nak cantik tapi kemas dan sedap mata memandang serta 'ringan'.

Tempahan design kali ini ialah dari Sheda Ucu. Pilihan tema adalah sepenuhnya dari suami Yatie. Kalau ikut perancangan Yatie sendiri, Yatie nak template bunga-bunga. Tetapi sebaik sahaja Yatie bagitau suami, suami tolak mentah dan terus bagi beberapa contoh blog yang dia suka tengok.

Suami cakap; kombinasi soft color, simple dan matang. Haaa. Itulah yang dimaklumkan kepada Sheda dan hasilnya adalah seperti sekarang! Suami suka, Yatie pun suka. Ramai juga kawan-kawan yang suka. Sweet katanya. Hehe. 

Template D'Yatie by Sheda Ucu

Berurusan dengan Sheda juga sangat mudah. Tak banyak cerita. Sempoi. Hehe. Yatie sangat berpuas hati dan InsyaAllah ada rezeki nak tempah lagi. Eh? Hehehe. Sheda bukan sekadar terima tempahan blog design tetapi juga name card, flyers dan juga cover novel. Jika berminat, kawan-kawan boleh contact Sheda Ucu ye.

Blog: 

Fan Page: 

Salam Sayang, 
DYatie. 
-------------------------------------------------------------------------------- 

Nak dapatkan Instant Shawl Labuh, Shaklee & Barangan Wanita
Jemput ke FB Page DYatieShop atau Blog DYatieShop

 Ingin mendapatkan khidmat "SHOOT & BURN"? 
Hubungi Lee Mohd Ali sekarang!

3 comments

  1. memang cantik & sedap mata memandang...hari2 nak buka blog...

    wah...lee dah ada blog jugak...nak follow la..suruh dia follow as jugak.. :-)

    ReplyDelete
  2. cantik.......color yg sweet n sangat sedap mata memandang :) happy blogging mak

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day