Pages

Mar 16, 2015

Gathering GBSB

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Alhamdulillah diizinkan Tuhan kami akhirnya beriadah bersama Sabtu lepas. Kami? Kami dari team GBSB; Gojes Blogger Supermom and Baby. Gojes ke? Supermom ke? Yes, we are! ;)

Lokasi pilihan kami kali ini ialah di Taman Layang-Layang, Kepong yang dihadiri oleh 12 ahli. 1/10 sahaja yang dapat hadir. Selain dari masing-masing ada komitmen lain, ada ahli yang nun di Perlis, Sabah, Sarawak, Perak, Penang, etc. 

Semuanya berjalan lancar dengan cuaca yang baik, makanan yang terbaik, perniagaan yang baik dan mood anak-anak pun baik. Game je tak dapat dilaksanakan sebab ketua game lambat sikit sampai. Cuaca dah panas. Hehe. Tapi tak apa. Anak-anak sangat enjoy.

Inilah dia kami; supermom yang gojes itu.
;)

skema style
free style
Dari kiri: DYatie, Allene, CikNaa, Ameris, Myzura, Aien, Ros Anis, Leenda, Safura, Khayrul, Achiek Anis, Nurul Syamimi

Dan inilah antara pak gojes yang menemani mak gojes. Ewah! Tapi Yatie kagum dekat My dan Rara sebab supermom sangat datang dengan anak je. My dengan anak-anak ok. Kak Ameris bawa adik sebagai peneman. 

Skema Style
Free Style
Dari kiri; husb Yatie, Ciknaa, Allene, Leenda, Khayrul, Ros Anis, Achiek Anis dan Nurul Syamimi.

Perbezaan mak dan pak gojes ambil gambar. Nampak kan? Mak gojes kalau free style amboi. Semua tak nak kalah. Haha. Pak gojes ambil gambar skema ke free ke, sama je. Tak ada beza. Haha. Ok beza sikit. Suami Yatie buat peace! Hahaha.

Nanti Yatie sambung cerita pasal aktiviti yang best, makanan yang awesome, anak-anak yang riang dan perniagaan yang marvellous. Till we meet again mommies! Semoga diizinkan Tuhan kita buat gathering lagi nanti. Putrajaya / Shah Alam. Mana satu vote paling tertinggi? Hehe.

Salam Sayang,
DYatie.
--------------------------------------------------------------------------------
Jemputlah bertandang ke FB Page DYatieShop atau Blog DYatieShop untuk lihat info produk Shaklee, instant shawl, dan barang anak-anak. 

8 comments

Chekgu Azrine said...

Jeles sangat xdpt join..huhu

MimahAjil said...

bes..bes.................tgk jela korang gather2...mak bukan blogger dh...hehehe

ameris said...

Repeat lg skali boleh x??
Tak puas rasa...

SweetLikeWhat said...

bestnye!jeles sobsss

Nurul Aziz said...

bestnya! dekat je tu dengan rumah.. hehehe. tapi kita tak masuk grop gojes tu, so taktahuuuu.. kalau tahu boleh join. :)

nadiah hanum said...

Happenning sungguh..

Allene typicalmommy said...

yati.. br tau kewujudan blog ni.. wakakaka..... cantik la blog.. suka and sweet je.

nor nazliana said...

bestnyer santai mcm nie kan..

Blog design by Rainy Day