Pages

Nov 13, 2014

Testimoni Omega Guard - Batuk Kahak

Omega Guard berupaya meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru.

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Batuk berkahak mudah berlaku kepada anak-anak. Sekiranya rawatan batuk berkahak tidak diambil, ia akan mendatangkan kemudaratan kepada paru-paru. Ia disebabkan oleh kuman negatif berlawan dengan kuman positif sehingga membuatkan terjangkitnya di bahagian paru-paru dan inilah yang dikatakan paru-paru berair. Masalah paru-paru berair pula boleh membawa kepada penyakit asthma. 

Omega Guard yang terdiri dari rangkaian 7 asid lemak Omega-3 semulajadi yang terdiri dari EPA, DHA, ALA dll.meningkatkan sistem imun dan menyihatkan paru-paru. Ia mengawal sistem imun seperti memperbaiki alahan kulit, psoriasis, demam hag, bronkitis, lelah, hepatitis, SLE dan buah pinggang. 

Yatie sendiri turut memberikan Arissa Omega Guard. Kesan sangat ketara bila Arissa batuk kahak. Beberapa jam selepas dia makan Omega Guard, dia akan memuntahkan kahak dengan sangat banyak. Tempoh hari, Yatie hampir nak bawa dia pergi jumpa doc pilihan ibu-ibu di Wangsa Maju tapi Yatie usahakan dulu dengan Omega selain natural remedy yang lain. Alhamdulillah. Syukur. Hari ketiga, dia dah tak batuk. Alhamdulillah.

Jom kita lihat apa kata yang lain. :)

tak mengadu hidung sumbat dan tak boleh bernafas lagi

terkeluar segumpul kahak kuning

Buat kawan-kawan yang nak mencuba Omega Guard. Inilah masa yang terbaik untuk korang dapatkan Omega Guard. Ia bukan sahaja untuk anak tetapi untuk seisi keluarga. Ada pelbagai khasiat/manfaat minyak ikan ini. Korang boleh tengok khasiatnya di SINI. Kenapa ini masa yang terbaik? Kerana bulan November ini bulan PROMOSI KEMBAR SEIRAS OMEGA GUARD SHAKLEE! ;)

Promosi Omega Guard Beli 2 Diskaun 5%
Promosi Omega Guard Beli 6 Percuma 1 
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.

POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nov 12, 2014

PILIHAN SET PENYUSUAN UNTUK ANDA

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Menyusukan anak sehingga usianya 2 tahun merupakan satu impian terbesar buat seorang mak. Yatie juga tak terkecuali. InsyaAllah, Yatie berniat untuk full bf adik Nur Arissa Batriesya nanti. Semoga Allah perkenan. Allahhummaamiin. 

Yatie pun dah mula mencari, menyerap dan menyedut ilmu breastfeed secara eksklusif sebagai persediaan, kali ini Yatie nak kongsikan juga dekat semua Set Penyusuan yang sesuai untuk kita. Tujuan pengambilan set penyusuan ini bukan semata-mata hanya untuk meningkatkan produktiviti tetapi juga untuk memperkayakan nutrisi dalam susu ibu. Oleh yang demikian, ramai yang mengambil set penyusuan walaupun susu meriah. Selain itu, ia juga untuk kesihatan dan tenaga si ibu. :)

Ok. Jom tengok set penyusuan yang dicadangkan;

EMPAT JENIS SET PENYUSUAN

1) SET B 
  • Terdiri daripada Vitalea , B complex, Vitamin C, dan Alfalfa
  • Untuk ibu yang TIDAK mempunyai masalah penyusuan dan sesuai untuk bayi yang mempunyai masalah eczema
  • Kurang sesuai untuk ibu-ibu yang baru melahirkan / berpantang kerana tidak sesuai untuk bayi yang mengalami jaundis dan ada sesetengah bayi mengalami sedikit alahan (cirit-birit) dengan alfalfa
  • Sangat sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan keputihan
  • Alfafa membantu penghasilan susu ibu dengan lebih cepat
2) SET EU FOUR PACK
  • Terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C, dan Kalsium
  • Sesuai untuk ibu yang baru melahirkan (bayi berumur kurang 6 bulan).
  • Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami kemerunduman susu ketika haid (PMS).
  • Sesuai untuk ibu yang sering sakit belakang dan masalah kerapuhan gigi.
  • Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tidak minum susu kerana ostematrix membekalkan kalsium yang secukupnya kepada ibu
  • Dapat membantu ibu lebih bertenaga dan cergas walaupun kurang tidur
3) SET E 
  • Terdiri daripada Vitalea, B complex, vitamin C, Kalsium dan Alfalfa 
  • Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami kemerunduman susu ketika haid (PMS)
  • Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tidak minum susu kerana ostematrix membekalkan kalsium yang secukupnya kepada ibu
  • Sangat sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan keputihan
  • Alfafa membantu penghasilan susu ibu dengan lebih cepat
  • Memberi kesan cepat berbanding set di atas kerana Alfafa dan Kalsium merupakan milk booster 
4) SET 3M 
  • Terdiri daripada Vitalea , B complex, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP
  • Amat digalakkan untuk ibu yang mempunyai masalah penyusuan 
  • Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari… maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik:)
  • Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang baru nak mula menyimpan stok
  • Paling sesuai untuk ibu yang ingin relaktasi/ induce relactation - contohnya ibu telah berhentikan menyusui anak, jika mengamalkan set ini, bersedia untuk pam dengan kerap bagi stimulasi susu,bersama-sama tips yang diberi, insyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat ibu kuat berusaha.
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.

POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

B Complex

B Complex Shaklee boleh memenuhi keperluan vitamin B dalam badan. Ia mengandungi 8 komponen utama vitamin B termasuk 100% biotin dan asid folik. Kalau nak tahu, B Complex terbaik mesti mengandungi kesemua 8 vitamin; B1, B2, B3, B5, B6, B12, asid folik dan biotin.

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik samada dari segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan serta penyaluran tenaga bagi proses metabolisme. Vitamin B pulak vitamin larut-air. Jadi, sebarang lebihan tidak akan disimpan sebaliknya disingkirkan melalui sistem pencernaan. Apakah sumber makanan untuk medapatkan vitamin B?


Vitamin B sangat diperlukan pada proses penyembuhan akibat luka, selain itu Vitamin B ini diperlukan untuk mengurangi proses peradangan yang terjadi pada kulit misalnya jerawat. Sumber vitamin B terbanyak adalah pada kacang-kacangan, roti, dan daging.
Sumber: Medicalera.com

Jom kita tengok khasiat B Complex;

Manfaat B Complex
Menukar Makanan Kepada Tenaga
  • Membantu penghadaman
  • Mengurangkan masalah keletihan dan kelesuan
  • Menukar lemak, karbohidrat & protein kepada tenaga
Melawan Tekanan
  • Meredakan sakit kepala
  • Mengurangkan tekanan
  • Mengurangkan kemurungan
  • Mengurangkan insomnia
  • Memastikan kesihatan fungsi saraf
Membantu Tumbesaran
  • Membantu pembinaan DNA & sel-sel baru
  • Mengurangkan risiko catat otak / tulang belakang
  • Menggalakkan tumbesaran yang sihat & normal bagi bayi dan kanak-kanak
Rambut Beruban & Gugur
  • Membaiki masalah kulit kepala, kelimumur, rambut gugur dan beruban
Baik Untuk Mata
  • Mencegah katarak
  • Meningkatkan kualiti penglihatan
  • Mengurangkan masalah keletihan mata
  • Memperkasakan memori & daya pemerhatian / fokus
Mencegah Anemia
  • Meransang sirkulasi darah dalam tubuh
  • Merendahkan paras sistin untuk kesihatan kardiovaskular
  • Membantu pembentukan sel darah merah yang sihat 
  • Merawat / Mencegah sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan, migrain, muntah-muntah dan mabuk darat / laut
Meredakan Senggugut (PMS)
  • Meredakan kerisauan, keresahan & masalah penghadaman
Mencegah Perlcche / Kerekahan Mulut (Mouth Chilitis)
  • Mencegah jangkitan lidah (glossitis)
  • Mencegah nafas berbau
Detoksifikasi
  • Meredakan alahan
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.

POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Testimoni Herbal Blend - Ruam

Herbal Blend Multipurpose Cream dirumus dari ekstrak tulen herba semulajadi yang sungguh menyegarkan termasuk sej, horse chestnut, yarrow dan rosemary. Krim ini telah diuji secara klinikal, berkesan untuk melembutkan kulit termasuk kulit yang kasar dan keras pada lutut, siku dan kaki. Ia membantu menghilangkan parut termasuk campak, menyelesaikan masalah kulit gatal, memberi kelegaan semasa ketidakselesaan akibat demam, menghilangkan ruam bayi dan digunakan sebagai losyen harian.

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Yatie ada testimoni Herbal Blend untuk dikongsikan dengan kawan-kawan. Yatie pernah kongsi tentang Krim Serbaguna Shaklee ini kat SINI.

Manfaat/Kegunaan Herbal Blend

Jom kita lihat pula apa kata pengguna Herbal Blend untuk anak-anak yang mengalami ruam.

ruam pada leher dan punggung serta gatal satu badan semakin baik

ruam belakang badan dan punggung beransur hilang

ruam lampin dah hilang
Yatie cadangkan supaya setiap rumah yang ada anak kecil sediakan Herbal Blend Multipurpose Cream ini. Ia diperbuat dari bahan semulajadi, bebas paraben dan tiada steroid. InsyaAllah ianya semulajadi, selamat dan berkesan. Ikhtiar. Selebihnya, kita serah pada Dia. Tak gitu?

_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 



COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.

POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nov 8, 2014

Sumber Vitamin D Anak-Anak

Vitamin D diperlukan bagi memelihara pertumbuhan gigi dan tulang agar sihat dan kuat.

Assalammualaikum. Hai.

Selamat hujung minggu semua. Semoga semuanya sihat walafiat. Aamiin. InsyaAllah. :)

Cahaya Matahari Membekalkan Vitamin D Untuk Anak

Vitamin D boleh diperoleh dari cahaya matahari. Persoalannya, adakah anak kita mendapat cahaya yang mencukupi. Yatie sendiri akui yang Arissa jarang sekali terdedah dengan cahaya matahari. Taska juga tidak bawa anak-anak keluar pada waktu yang 'baik'.

Jadi, anak-anak boleh mendapatkan vitamin D dari pemakanan. Ikan, susu, bijirin, telur dan keju merupakan antara sumber vitamin D bukan sahaja untuk anak-anak tapi juga untuk kita, orang dewasa. Persoalannya juga, adakah anak-anak mendapat makanan yang seimbang setiap hari?

Bagi Yatie sendiri, Yatie memilih untuk memberikan Arissa suplemen kesihatan yang sesuai untuk anak-anak. Tujuannya adalah untuk memastikan Arissa mendapat vitamin dan nutrisi yang mencukupi. Dan Yatie pilih Meal Shakes Shaklee. Ia bukan sahaja membekalkan Vitamin D tetapi Kalsium, Serat dll.

Meal Shakes membekalkan nutrisi yang lengkap

Meal Shakes Shaklee
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 


COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.

POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nov 7, 2014

Testimoni ESP - Masker

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Salam Jumaat sekalian sahabat. Semoga dianugerahkan olehNya kesihatan yang baik. InsyaAllah. Allahhummaamin.

Pagi ini Yatie nak kongsikan tentang ESP yang dikongsikan oleh pengguna ESP. Yatie tahu ramai yang tahu tentang ESP dan maklum ESP ni serbuk minuman yang dibancuh dengan air suam atau air kegemaran. Dan ada yang tertanya-tanya, boleh ke buat masker?

Boleh. InsyaAllah tidak memberi kemudaratan kerana ESP ini diperbuat dari soya. Soya pula Non-GMO. Ia semulajadi, selamat dan berkesan. InsyaAllah.

Jadi, apa kesannya kepada pengguna ESP ini?


_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.
POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nov 6, 2014

Omega Guard Untuk Anak-Anak

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Sihat semuanya? Semoga semua yang singgah di dyatie[dot]com dikurniakan kesihatan yang baik. InsyaAllah. Salam kasih sayang dari Yatie. :)

Omega Guard merupakan salah satu produk Shaklee yang bagus untuk minda dan daya tahan penyakit. Ia merupakan sumber DHA yang baik dari minyak ikan untuk kesihatan anak-anak. Omega Guard diekstrak dari ikan laut air sejuk dan bukan dimbil dari hati ikan. Ketumpatan Omega Guard adalah 3 kali ganda berbanding ketumpatan minyak hati ikan. 

Jom kita tengok apa manfaat Omega-3 untuk anak-anak;

Manfaat Untuk Bayi

♥ Perkembangan Kognitif: Terdapat kajian mendapati bayi yang dibekalkan dengan asid lemak Omega-3 DHA menunjukkan peningkatan dalam fokus, kemahiran sosial dan ujian kepintaran. Bayi-bayi yang mendapat bekalan Omega-3 DHA dan EPA (semasa ibu mengandung dan menyus) mendapat keputusan yang lebih tinggi dalam ujian kognitif pada usia 4 tahun berbanding kanak-kanak yang tidak mendapat DHA dan EPA.

♥ Risiko Asma: Kajian pada tahun 2008 mendapati anak-anak yang ibunya mengambil minyak ketika mengandung kurang mendapat asma.

♥ Pembesaran: Membantu pembesaran dan perkembangan otak bagi bayi pra-matang.

♥ Kelahiran Pra-Matang: Kajian pada tahun 2003 menunjukkan jumlah kelahiran bayi pra-matang oleh wanita yang mengambil telur yang diperkaya dengan Omega-3 kurang berbanding dengan yang tidak mengambilnya.

Manfaat Untuk Kanak-Kanak dan Remaja

♥ Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD): Kanak-kanak hiperaktif biasanya mempunyai jumlah Omega- 3 yang rendah berbanding kanak-kanak normal. Penggunaan suplemen Omega -3 dapat membantu membaiki tingkah laku, mengurangkan hiperaktif dan meningkatkan tumpuan bagi kanak-kanak bawah 12 tahun.

♥ Diabetes: Kajian yang dijalankan ke atas kanak-kanak yang menghidap diabetes jenis ke-2 (diabetes melitus) mendapati tahap diabetes boleh dikurangkan dengan pengambilan makanan yang tinggi kandungan Omega-3.

♥ Kemurungan: Kajian pada tahun 2006, minyak ikan mampu mengurangkan simptom kemurungan ke atas kanak-kanak dari usia 6 - 12 tahun.

Kombinasi hebat Omega Guard + Meal Shakes + Chewable Vita-C yang merupakan Set Kanak-Kanak yang dicadangkan untuk anak-anak. Ia bertujuan untuk kesihatan yang optimum dan perkembangan fungsi otak.


Jadi, inilah masanya untuk korang dapatkan Omega Guard Shaklee sebab November ini promosi Beli 6 Percuma 1 dan Beli 2 Diskaun 5%. Kedua-dua promosi ini pasti memberikan penjimatan berganda buat semua. Nak lagi jimat? Jom daftar ahli dengan yuran seumur hidup RM75 (SM) dan RM85 (SS) termasuk kos penghantaran kit.
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.
POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nov 5, 2014

Khasiat Omega Guard

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Lunch apa hari ini? Yatie lunch bubur nasi je. Beli dari staff sendiri. Senang. Tak payah menapak ke Food Court. Hihi. Dasar malas. =P (kalaulah malas tu malas tak jadi nak makan kan bagus? haha)

Yatie nak cerita pasal Omega Guard lagi. Suami Yatie antara yang seronok bila dapat tahu Omega Guard ada promosi bulan ni. Lagi dia seronok bila ada promosi Beli 2 Diskaun 5%. Suami dan Arissa yang consume Omega Guard. Yatie, kadang-kadang je menyibuk ambil sebiji dua biji. Hehe. 

Suami disarankan untuk ambil Omega Guard dengan tujuan untuk mencegah/mengelak dari menghidap darah tinggi serta menormalkan bacaan kolestrol dalam badan. Arissa pula kami bagi dia Omega Guard untuk perkembangan otak serta menyihatkan paru-paru. Itu secara umumnya sahaja tetapi sebenarnya ada banyak sangat khasiat Omega Guard.

Banyaknya Khasiat Omega Guard!!

Ada banyak kan? Kalau perasan, ia membantu perkembangan otak janin. Jadi, Omega Guard juga boleh diambil oleh Ibu Hamil dan adalah disarankan pengambilannya pada trimester ketiga. Pengambilan oleh anak pula kenalah usianya 1 tahun ke atas. :)

So, jangan lupa macam Yatie cakap semalam. Bulan ini ada promosi kembar seiras - Omega Guard. Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 Diskaun 5%. Mana-mana pilihan korang, kedua-duanya terbaik!
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.
POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Nov 4, 2014

Promosi Berkembar Omega Guard

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Apa khabar kawan-kawan semua? Semoga dilimpahi dengan kasih sayang dan rahmat Allah. Aamiin Ya Rabb. Yatie Alhamdulillah, sihat. Berkesempatan bawa anak jalan-jalan dengan kawan-kawan suami. Kawan suami kawan ku jua. Kawan mak ayah kawan anak-anak jua. InsyaAllah. Hehe.

Tajuk entri dah jelas lagi terang kan? Bagi yang mengikuti Facebook Yatie mesti nampak hari-hari Yatie kongsi tentang promosi Omega Guard yang hebat. Menariknya, bulan November ini juga ada promosi berkembar. Kembar seiras. Sebelum ni, promosi berkembar tak seiras. Hihi.

Beli 6 Percuma 1

Boleh pakat dengan adik beradik, kawan-kawan, jiran tetangga dan rakan sekerja untuk dapatkan promosi Beli 6 Percuma 1 ini. Berbaloi-baloi!

Promosi Omega Guard Beli 6 Percuma 1

Beli 2 Diskaun 5%

Terlampau ramai katanya nak cari 6 - 7 orang. Tiada masalah! Korang boleh dapatkan promosi Beli 2 Diskaun 5% ini. Cari 2 orang rakan sekerja boleh. Laki bini pun boleh. Seorang satu botol.

Beli 2 Omega Guard Diskaun 5%

Ehem! Korang nak lagi super duper penjimatan?! Jom daftar ahli. Yuran RM65 sahaja seumur hidup. Tak semestinya jadi ahli kena jual Shaklee ya. Ramai yang jadi ahli untuk makan sendiri. Cukup syarat boleh dapat cash bonus lagi. Haaa. Kalau nak bisnes lagi banyak kesitimewaan yang korang boleh dapat. 
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.
POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Blog design by Rainy Day