December 15, 2014

Ayah Ca Dah Tegur ;)

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Lama tak bersiaran. Sebenarnya ada banyak benda nak cerita nak kongsi tapi tak sempat nak berceloteh. Cewah! Ada suka ada duka. Ada tangis dan ada tawa. Kehidupan. Begitulah. Kan?

Kawan-kawan semua sihat? Yatie Alhamdulillah sihat, InsyaAllah. Cuma bila hujung tahun seperti biasa akan sibuk sedikit. Sibuk dengan kerja sibuk dengan kenduri. Aiyoyoyo. Hehe.

By the way, www.dyatie.com akan terus kekal menjadi blog celoteh kosong Yatie - personal. Dan Yatie dah create another.new blog khas untuk info niaga Yatie terutamanya Shaklee iaitu di www.dyatieshop.com. Doakan Yatie terus bersemangat dan rajin serta sihat sentiasa hendaknya. InsyaAllah. ;)

Tajuk kat atas tu? Actually suami pun dah tegur. Katanya, "ica.. ada blog satu orang tu kan dah tak best ayah baca. cerita tentang produk dia je. dah tak a cerita biasa. tu yang ayah suka buka red mummy tu." Haha. Amboi sangatkan suami gue. Peminat Red Mummy tuhh. =P

InsyaAllah nanti best la ayah ica baca. Sebab ada beberapa perkara yang buat semangat nih walaupun bukan ada orang yang baca pun. Hihi. Tapi takpe. Orang kata kita dah melangkah jadi teruskan melangkah. Tak gitu?

Oh ye. Promosi Shaklee Disember ni best sangat tau! Yang mana satu pilihan kalbu?
  • Sustained Release Vita-C Beli 6 Percuma 1
  • Sustained Release Vita-C Beli 2 Diskaun 5%
  • Vita-E Complex Beli 6 Percuma 1
  • Vita-E Complex Beli 2 Diskaun 5%
  • Collagen Powder Beli 3 Percuma 1

Kalau berminat macam biasa boleh PM Facebook Yatie atau SMS/WHATSAPP 0194603069.

Salam Sayang,
DYatie.

1 comment

  1. Hehehe ayah ica peminat red mummy ye weeeeeee...habislah mak ica kena always up cerita pasal ica and family tau..rajin2 update...julia nak baca kisah ica yg pandai posing tu weeeeeeeee

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day