November 4, 2014

Promosi Berkembar Omega Guard

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Apa khabar kawan-kawan semua? Semoga dilimpahi dengan kasih sayang dan rahmat Allah. Aamiin Ya Rabb. Yatie Alhamdulillah, sihat. Berkesempatan bawa anak jalan-jalan dengan kawan-kawan suami. Kawan suami kawan ku jua. Kawan mak ayah kawan anak-anak jua. InsyaAllah. Hehe.

Tajuk entri dah jelas lagi terang kan? Bagi yang mengikuti Facebook Yatie mesti nampak hari-hari Yatie kongsi tentang promosi Omega Guard yang hebat. Menariknya, bulan November ini juga ada promosi berkembar. Kembar seiras. Sebelum ni, promosi berkembar tak seiras. Hihi.

Beli 6 Percuma 1

Boleh pakat dengan adik beradik, kawan-kawan, jiran tetangga dan rakan sekerja untuk dapatkan promosi Beli 6 Percuma 1 ini. Berbaloi-baloi!

Promosi Omega Guard Beli 6 Percuma 1

Beli 2 Diskaun 5%

Terlampau ramai katanya nak cari 6 - 7 orang. Tiada masalah! Korang boleh dapatkan promosi Beli 2 Diskaun 5% ini. Cari 2 orang rakan sekerja boleh. Laki bini pun boleh. Seorang satu botol.

Beli 2 Omega Guard Diskaun 5%

Ehem! Korang nak lagi super duper penjimatan?! Jom daftar ahli. Yuran RM65 sahaja seumur hidup. Tak semestinya jadi ahli kena jual Shaklee ya. Ramai yang jadi ahli untuk makan sendiri. Cukup syarat boleh dapat cash bonus lagi. Haaa. Kalau nak bisnes lagi banyak kesitimewaan yang korang boleh dapat. 
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 Emel: dayang86@gmail.com 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.
POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day