November 5, 2014

Khasiat Omega Guard

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Lunch apa hari ini? Yatie lunch bubur nasi je. Beli dari staff sendiri. Senang. Tak payah menapak ke Food Court. Hihi. Dasar malas. =P (kalaulah malas tu malas tak jadi nak makan kan bagus? haha)

Yatie nak cerita pasal Omega Guard lagi. Suami Yatie antara yang seronok bila dapat tahu Omega Guard ada promosi bulan ni. Lagi dia seronok bila ada promosi Beli 2 Diskaun 5%. Suami dan Arissa yang consume Omega Guard. Yatie, kadang-kadang je menyibuk ambil sebiji dua biji. Hehe. 

Suami disarankan untuk ambil Omega Guard dengan tujuan untuk mencegah/mengelak dari menghidap darah tinggi serta menormalkan bacaan kolestrol dalam badan. Arissa pula kami bagi dia Omega Guard untuk perkembangan otak serta menyihatkan paru-paru. Itu secara umumnya sahaja tetapi sebenarnya ada banyak sangat khasiat Omega Guard.

Banyaknya Khasiat Omega Guard!!

Ada banyak kan? Kalau perasan, ia membantu perkembangan otak janin. Jadi, Omega Guard juga boleh diambil oleh Ibu Hamil dan adalah disarankan pengambilannya pada trimester ketiga. Pengambilan oleh anak pula kenalah usianya 1 tahun ke atas. :)

So, jangan lupa macam Yatie cakap semalam. Bulan ini ada promosi kembar seiras - Omega Guard. Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 Diskaun 5%. Mana-mana pilihan korang, kedua-duanya terbaik!
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 Emel: dayang86@gmail.com 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

COD: Bandar Sri Permaisuri serta kawasan sekitar Cheras, KL.
POS: 1 Malaysia.

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day