October 20, 2014

Telegram for PC

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.

Siapa sedang mengalami Monday Blues? Hehe. Arissa pagi ini Monday Blues bangun tidur. Tak nak pergi sekolah katanya. Tapi, Alhamdulillah dah sampai sekolah ok sangat anak solehah Yatie tu. Semangat lagi nak masuk sekolah. HewHewHew.

Korang pernah dengar tentang Telegram? Sekarang ramai yang dah install Telegram. Yatie juga tidak terkecuali. Dan Yatie suka Telegram. HewHewHew. Nak tahu sebab apa? Sebab kita boleh install Telegram dekat PC. Syok menaip dengan keyboard. Tak kejang sangat jari-jemari menaip atas keyboard as compared to menaip atas touch screen. Bahaha.

Korang nak? Korang boleh pergi ke tdekstop. Download, install dan ikut step yang diberi. Yatie pilih Portable Version. :)

download telegram for PC

Kemudian, korang boleh 'tegur' dengan siapa pun korang nak. Interface macam dekat bawah. Serangga-serangga comel itu adalah tidak termasuk dalam telegram tau. Itu special edition punya. Hehe.

interface telegram di PC
Satu lagi yang best tentang Telegram, tak semestinya korang perlu install dekat phone baru boleh install dekat PC. Suami Yatie tak install kat phone. Funtion well. InsyaAllah. 

Salam sayang,
DYatie.
_________________________________________________

DYatie merupakan seorang suri bekerja yang juga merupakan seorang Pengedar Sah Shaklee. Anda yang berada di sekitar Cheras (Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak, Maluri, Shamelin) boleh dapatkan dari DYatie. Bagi yang berada di luar kawasan, DYatie juga membuat pengeposan 1 Malaysia. InsyaAllah konsultansi eksklusif dan percuma sepanjang hayat akan diberikan buat anda.

DYatie juga merupakan pemilik Arissa's Gallery dan Kedai Cadar Online DRAB. Arissa's Gallery merupakan platform perkongsian secara umum apa yang dibekalkan oleh pemilik dyatie[dot]com ini seperti Shaklee, barangan  untuk education anak-anak dan pekasam daging. Kedai Cadar Online DRAB juga membekalkan pelbagai jenis cadar yang menarik dan mengikut citarasa serta trend semasa.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day