Pages

Oct 21, 2014

Suratan Atau Kebetulan

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Tajukkkk. Nak glamor saja. Haha. 

Semalam, Yatie terima perabot-perabot baru dekat office. Office je la. Kalau dekat rumah 'Yatie beli perabot-perabot'. Hihi. Excited juga sebab dah 2 tahun kerja baru dapat full set. Sebelum ini pakai orang sebelum ini punya. Rewards confirm katanya.

Tadi, pulun kemas bilik sebab Yatie tak akan boleh buat kerja kalau bilik dah rupa stor. Huhu. Serius serabut. Dah settle duduk santai-santai. Yatie tengok kerusi pelawat Yatie warna hijau. HIJAU! Hijau - Shaklee. Wiwiwi. Tiba-tiba hati jadi bunga-bunga. Boleh? Hihi.


Then, petang pulak Yatie terima parcel 'baby' Unit Yatie. Setelah pelbagai dugaan, akhirnya kami berjaya. Haha. Yatie tak ambil endah sangat. Yatie terus kemas-kemas barang berharga Yatie. HewHewHew. Then dah siap, duduk. Belek booklet. Eh! Eh! Hijau!! SHAKLEE! 


Serius! Ini bukan atas kehendak Yatie. Kerusi Yatie terima je. Cover booklet Yatie yang pilih sebab pilihan sebelum ini cuma biru, hijau dan coklat. Warna hijau ini yang menyerlah. Tak sedikit pun terdetik di hati yang Hijau warna Shaklee. Hihihi.

Tiba-tiba, Yatie rasa dekat sangat dengan Shaklee. Maaf kalau Yatie over. Haha. Tapi ini benar. Dan Yatie harap semoga Yatie akan memiliki gobok seperti dalam latar gambar yang pertama dekat atas tu khusus untuk 'GOBOK SHAKLEE DYATIE CHERAS'. Doakan ye kawan-kawan. Aamiin. 

Salam Sayang,
DYatie.
_________________________________________________

DYatie merupakan seorang suri bekerja yang juga merupakan seorang Pengedar Sah Shaklee. Anda yang berada di sekitar Cheras (Bandar Sri Permaisuri, Bandar Tun Razak, Maluri, Shamelin) boleh dapatkan dari DYatie. Bagi yang berada di luar kawasan, DYatie juga membuat pengeposan 1 Malaysia. InsyaAllah konsultansi eksklusif dan percuma sepanjang hayat akan diberikan buat anda.

DYatie juga merupakan pemilik Arissa's Gallery dan Kedai Cadar Online DRABArissa's Gallery merupakan platform perkongsian secara umum apa yang dibekalkan oleh pemilik dyatie[dot]com ini seperti Shakleebarangan  untuk education anak-anak dan pekasam dagingKedai Cadar Online DRAB juga membekalkan pelbagai jenis cadar yang menarik dan mengikut citarasa serta trend semasa.

No comments

Blog design by Rainy Day