October 9, 2014

Softbook Selamat Untuk Anak-Anak Bawah 1 Tahun

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.

Yatie ingat lagi buku pertama yang Yatie belikan untuk Nur Arissa Batriesya ialah buku kain / softbook ketika dia tak pandai meniarap pun lagi. Teruja katanya nak bagi anak belajar dari bayi. Haha. Tak lah. Teruja tu mak-mak yang tahu. Hihi. 

Kenapa bawah 1 tahun? Ok. Ini hanyalah secara umum sahaja. Jika anak usia 1 tahun sudah boleh mengerti, tak jadi masalah. Tapi lebih selamat bagi softbook sebab anak pada usia bawah 1 tahun terutamanya masa mereka meniarap dan merangkap, semua benda nak masuk mulut. Jari kaki pun masuk mulut. Eh? Hehehe. Jadi yang terbaik ialah softbook. Toy pun sama, dapatkan soft toy. :)

Sekarang ni ada promosi Pakej Softbook Bayi Bijak tau. Pakej ni ada 3 Softbook yang terdiri dari;

☻ Siri Mengenal Huruf ABC ☻
☻ Siri Mari Mengira 123☻
☻ Siri Mari Mengenal Huruf Alif Hingga Ya ☻


Nak tengok details, jemput ke blog Arissa's Gallery k.

Harga sebenar: RM109.80
Harga promosi: RM100.00 SAHAJA

Kos penghantaran: RM7 / RM9 (SM/SS)

Dan, softbook ni tahan lasak tau. Arissa sampai sekarang softbook dia (bukan softbook dalam gambar) masih lagi elok. Tak koyak. Tak rosak. Tak kabur. Sekarang usia dia dah 2 tahun 8 bulan. Hehe. Jadi, buat pilihan yang terbaik untuk anak-anak. Semoga segala usaha kita dirahmati dan diberkati Allah untuk menjadikan anak-anak seorang yang cintakan buku. InsyaAllah.

Salam sayang, 
DYatie.

1 comment

  1. aku beli gak buku2 ni,tapi pas tu ntah kemana mana.sabo jelahhh.hahaha

    #JalanJalanKlikIklan

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day