October 18, 2014

Promosi 1 Hari Sustained Release Vita-C Plus!

Bismillahhirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.

Pagi tadi Shaklee buat sales gempak punya untuk hari ini sahaja. Produk pun semestinya gempak, Sustained Release Vita-C Plus; Beli 6 Percuma 1. Siapa yang grab boleh jadi stok 3 tahun setengah untuk seorang jika makan sebiji sehari. Hihi. Betul. Tak tipu. 1 botol Sustained Release Vita C Plus ada 180 tablet. ;)


Alang-alang cerita tentang promosi, hari ini Yatie nak kongsi tentang produk promosi ni. Shaklee telah mereka 'sains pembebasan berterusan secara semulajadi' bagi vitamin C. Ujian klinikal membuktikan bahawa pengambilan 2 tablet dalam tempoh jurang 5 jam mampu kekal dalam plasma darah selama 24 jam. Setiap tablet (500mg) mengandungi 7.5 hidangan sebiji buah termasuk kulit dan pembebasan 1.5 vitamin C ke dalam tubuh setiap jam. Maksudnya, setiap tablet yang kita makan tu akan membebaskan vitamin C secara berterusan dan bukan sekaligus. 

Istimewanya Sustained Release Vita-C Plus ialah ia mengandungi 120mg bioflavonoid yang diekstrak dari kulit buah yang juga dikenali sebagai Vitamin C Complex. Vitamin C Complex ini mempunyai kemampuan meningkatkan keberkesanan vitamin C dalam tubuh, melegakan inflamasi, menentang infeksi bakteria dan radikal bebas

Berikut merupakan manfaat utama Sustained Release Vita-Plus.

Manfaat Sustained Release Vita-C Plus
Vitamin C diperlukan oleh badan untuk;
  • mencegah jangkitan dan selsema
  • antioksida yang kuat
  • pembesaran dan membaiki tisu
  • menghasilkan kolagen untuk pembentukan kulit, tendon, ligamen dan salur darah
  • merawat luka dan membaiki tulang, rawan dan gusi
Buat kawan-kawan yang berminat nak dapatkan promosi ini, dapatkan ia sebelum jam 12 malam ini kerana promosi ini HANYA HARI INI SAHAJA. Banyak sangat? Ok. Cepat pakat dengan adik beradik, sahabat handai, jiran tetangga untuk dapatkan Sustained Vita-C Plus ini! Nak beli 1 je? Pun boleh. Tak wajib ambil 6 terus. Hehe. 

_________________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 (yuran keahlian seumur hidup; RM75 (SM) + RM85 (SS) termasuk kos penghantaran kit) 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 Emel: dayang86@gmail.com 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day