October 21, 2014

Garlic Complex

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Salam kasih sayang buat semua. Semoga semuanya berada di bawah rahmat Allah SWT. Yatie teringat staff Yatie yang berbangsa Cina makan bawang putih begitu sahaja. Bawang putih fresh. Huhu. Tapi, Yatie tak mampu nak makan bawang begitu sahaja. Hihi. Jadi, Yatie ambil Garlic Complex Shaklee.

Garlic Complex ni dihasilkan dari bawang putih premium yang mengandungi 100% allicin dan pelbagai vitamin E bagi tujuan untuk meningkatkan sebatian aktif garlic dan keberkesanannya dalam tubuh. Jom Yatie tunjuk apa manfaat / khasiat Garlic Complex.

manfaat garlic complex
♥ Meningkatkan sistem penghadaman & fungsi jantung
~ Mengandungi spearmint

♥ Meningkatkan sistem imun tubuh & menghalang penyakit berjangkit
~ Antibiotik yang selamat & semulajadi

♥ Mempertingkatkan penyakit berkaitan sistem imun
~ Menghalang alergi seperti hidung sensitif, sinus, alergi, asthma, selsema & hepatitis

♥ Mempertingkatkan sistem penghadaman
~ Kembung perut, gastrik & ketidakhadaman
~ mampu menghalang, menentang bakteria H. Pylori
~ Menghalang ulser gastrik

♥ Menurunkan kolestrol
~ Kolestrol LDL, trigliserid & kelikatan darah
~ Mengurangkan bekuan darah
~ Meningkatkan HDL
~ Melindungi jantung
~ Menghalang strok
~ Menghalang penyakit koronari

♥ Mencegah kanser
~ Mengurangkan bahan pencetusan kejadian kanser, Nitrosamine

♥ Detoksifikasi
~ Pencuci darah

♥ Memoderatkan tekanan darah tinggi

♥ Menstabilkan glukos

Banyak manfaat Garlic Complex ni kan? Yatie ni ada satu tabiat. Setiap kali selepas Yatie study tentang satu suplemen, Yatie mesti rasa nak makan suplemen itu jugak. Kalau boleh nak semua lah! Hihihi. Harganya? Murah sangat uols. Bawah RM50! ;)
_______________________________________________________

Jika anda,

☻ berminat dengan produk ini? 
☻ mahu tahu lebih lanjut tentang produk ini? 
☻ mahu dapatkan produk ini? 

☻ mahukan penjimatan sehingga 25%? 
☻ mahu menjadi ahli? 
☻ mahu menjana pendapatan? 

 (yuran keahlian seumur hidup; RM75 (SM) + RM85 (SS) termasuk kos penghantaran kit) 

 Hubungi Yatie sekarang! 

 SID: 1132971
WeChat: DYatie7786 
 Emel: dayang86@gmail.com 
 SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069 

 "Konsultansi Eksklusif & Percuma Sepanjang Hayat" 

 *Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day