October 2, 2014

Double Trouble Promo!

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai. 

Siapa yang tak suka harga promosi? Angkat kaki! Hehe. Hari ini Yatie nak bagitahu bahawasanya bulan Oktober ini ada Double Trouble Promo dari Shaklee! Wiwiwiwi.

Apa yang promo double?


Apa yang trouble?

Trouble bukan pada kita tapi pada penyakit-penyakit yang nak datang menghampiri kita. Kenapa? Sebab bila promo, ramai yang berpeluang nak sambar suplemen kesihatan mereka dengan harga promosi. Tak gitu? ;)

DOUBLE TROUBLE PROMO bulan ini menawarkan ESP Beli 6 Percuma 1 dan Meal Shakes Beli 3 Percuma 1.

Khasiat/Manfaat kedua-dua produk ini;Jika berminat untuk tahu lebih lanjut berhubung produk ini atau mahu mendapatkannya, hubungi Yatie sekarang. Konsultansi eksklusif dan percuma sepanjang hayat buat para pelanggan Yatie. Jika anda mahu penjimatan sehingga 25%, Yatie menjemput anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran seumur hidup berjumlah RM65 sahaja. Ada banyak lagi tawaran istimewa setelah menjadi ahli. 

SID: 1132971
WeChat: DYatie7786
Emel: dayang86@gmail.com
SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

2 comments

  1. Salam Jumaat. Sesuatu untuk kamu di blog KA . TQ http://www.kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/re-publish-n3-pendek-tentang-adik-tapi.html

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day