October 19, 2014

Dah LIKE Kedai Cadar Online DRAB?

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Ok. Hari ini entri macam bentuk soalan saja. Hihi. Sebenarnya, Yatie ni dok musykil tentang 1 page niaga Yatie yang diberi nama Kedai Cadar Online DRAB. Yatie musykil sebab dalam minggu ini sahaja like 193. Huhu. Sebelum ini Yatie hanya ada lebih kurang 40+ likes. Serius. Tak tahu kenapa tiba-tiba lately bertambah dan hari ini menjadikan jumlah likes 230. Tak sempat Yatie nak tukar gambar. Hahaha.


Cari juga punca, Kot la Yatie ter-setting FB ads ke. Tapi nan hado. Apatah lagi dah lama Yatie tak update gambar cadar kat situ. Huhu. Tapi bila dah banyak likes, of course la SEMANGAT MEMBARA. Kannn? So, Yatie upload the latest. Semakin banyak lah pulak. Musykil den dari mana datangnya. Selalu share group iklan pun secebis dua je. Huhuhu.

 

Apa pun. Alhamdulillah. Dan may it be a good start for this lovely Kedai Cadar Online DRAB. Dan jika korang belum tahu meh la singgah. Likes kalau berminat. Ewah! Likes je. Tak paksa beli. Hihi. Dan gambar dekat atas merupakan antara album cadar yang ada. Ada ready stock, ada yang pre order. Ada single, ada queen dan ada juga king. 

Jemput singgah ke Kedai Cadar Online DRAB untuk cuci-cuci mata! 

Salam Sayang,
DYatie.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day