Pages

Sep 14, 2014

Siapa perlukan Meal Shakes?

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Selamat hujung minggu buat semua. Semoga dipermudahkan urusan kita hari ini. Hujan rahmat pagi ini Alhamdulillah. Ambil peluang untuk berdoa. Doa mustajab. InsyaAllah. 


Sebelum itu, apakah Meal Shakes? 
  • ♥ makanan segera yang rendah lemak dan rendah glycemic.
  • ♥ sumber protein, kalsium, vitamin dan minerals dalam badan.
  • ♥ sesuai untuk dijadikan hidangan sarapan pagi yang berkhasiat.
  • ♥ sesuai untuk semua golongan bermula dari bayi berumur setahun ke atas.
Siapa yang perlukan Meal Shakes?
  • ♥ Kanak-kanak berumur 1 tahun ke atas terutamanya bagi yang kurang selera makan atau yang sembelit atau pun kanak-kanak obesiti.
  • ♥ Semua golongan. (Ibu-ibu mengandung dan sedang menyusu, pesakit dlm proses pemulihan selepas pembedahan, mereka yang ingin kulit cantik dan ingin kekal sihat) .
  • ♥ Terutamanya buat mereka yang tak gemarkan suplemen dalam bentuk tablet.
  • ♥ Ia juga bagus utk mereka yang ingin menambah/memantau berat badan..

September ini, ada promosi Meal Shakes Beli 3 Percuma 1 dan dengan pembelian promosi ini, 10% dari nilai belian anda akan disumbangkan kepada 2000 rumah kebajikan kanak-kanak. Nak tahu lebih lanjut tentang Meal Shakes, klik SINI.

Jika berminat untuk tahu lebih lanjut berhubung produk ini atau mahu mendapatkannya, hubungi Yatie sekarang. Konsultansi eksklusif dan percuma sepanjang hayat buat para pelanggan Yatie. Jika anda mahu penjimatan sehingga 25%, Yatie menjemput anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran seumur hidup berjumlah RM65 sahaja. Ada banyak lagi tawaran istimewa setelah menjadi ahli. 

SID: 1132971
WeChat: DYatie7786
Emel: dayang86@gmail.com
SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments

Blog design by Rainy Day