September 2, 2014

Promosi Berkembar Shaklee di Bulan September!

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Terlebih dahulu Yatie ucapkan selamat ber 'Tuesday Blues'. Hihi. Blues tak blues, kerja itu amanah. Kena buat sebaiknya. Kan? Semalam, Yatie dah umumkan dekat Facebook bahawasanya bulan ini ada promosi istimewa dari Shaklee kerana tawarannya kali ini bukan satu produk tetapi 2 produk. Ramai pengguna Shaklee senyum sampai ke telinga sejak awal pagi semalam. Hehe.

Apakah promosi berkembar itu?


♥ Collagen Powder (Beli 6 Percuma 1)
  • kolagen tulen dan bermutu tinggi yang diekstrak dari sisik ikan merah yang mengandungi 4,000mg kolagen RSS (Red Snapper Scale)
  • berat molekular sekitar 1,000 dalton yang mudah diserap oleh tubuh dan membantu meningkatkan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan
  • gabungan ramuan utama mempertingkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan luar dalam
♥ Meal Shakes (Beli 3 Percuma 1)
  • minuman segera yang menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya yang mudah diserap untuk kegunaan seharian
  • mengandungi 19 vitamin utama, mineral dan zat serta kaya dengan protein dan kalsium yang sangat diperlukan oleh anak-anak
  • sesuai untuk seisi keluarga bermula dari bayi berusia 1 tahun ke atas
Jadi, apa tunggu lagi?! Rebut peluang berjimat untuk cantik luar dalam dengan COLLAGEN POWDER BELI 6 PERCUMA 1 dan suplemen kesihatan anak-anak dengan MEAL SHAKES BELI 3 PERCUMA 1 sekarang! InsyaAllah Yatie akan banyak berkongsi tentang produk ini nanti. 

Jika berminat untuk tahu lebih lanjut berhubung produk ini atau mahu mendapatkannya, hubungi Yatie sekarang. Konsultansi eksklusif dan percuma sepanjang hayat buat para pelanggan Yatie. Jika anda mahu penjimatan sehingga 25%, Yatie menjemput anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran seumur hidup berjumlah RM65 sahaja. Ada banyak lagi tawaran istimewa setelah menjadi ahli. 

SID: 1132971
WeChat: DYatie7786
Emel: dayang86@gmail.com
SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069

*Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day