Pages

Sep 30, 2014

Poster Pekasam Daging ;)

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Selain dari promosi online, Yatie juga buat offline Pekasam Daging. Sebelum bulan puasa tempoh hari, Yatie buat iklan versi puasa. Hehe. Menu ringkas dan mudah untuk bersahur. Kali ini, Yatie buat secara umum. Simple punya. Poster ini kami akan lekat dekat papan kenyataan Pangsapuri. Sebelum ini adik yang tolong, kali ini suami kena tolong sepenuhnya. InsyaAllah nak edarkan flyers jugak sama seperti Shaklee Yatie.

 

Buat kawan-kawan yang nak mencuba Pekasam Daging, boleh hubungi Yatie untuk dapatkannya. Yatie juga buat COD tapi hanya di Bandar Sri Permaisuri, Cheras, KL. Kawasan sekitar boleh dipertimbangkan pada hujung minggu. Kalau dekat Padang Rengas, Kuala Kangsar boleh straight away call kakak ipar Yatie; Aieda Mohd Ali (01132279889). Dan POS 1 Malaysia. :)

Pekasam Daging boleh dimasak begitu sahaja mengikut resepi biasa (cara masak pekasam daging) atau masak pekasam daging petai, atau masak lemak pekasam daging atau buat lauk pantang. Haaa. Macam-macam boleh buat. Boleh dipelbagaikan cara memasak nya. :) Meh baca review dari customer Yatie; review pekasam daging.

Salam Sayang,
DYatie.

1 comment

ameris said...

dh rasa pekasam yt. mmg sedappp!!!

Blog design by Rainy Day