August 6, 2014

Wordless Wednesday: Wide Shawl

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

#bosantauofficetakbolehbukamukabukutengahari #pfffttt

Yatie tak pernah ada wide shawl. Dulu pernah pakai shawl zaman muda remaja. Suami cam tak berkenan. Tapi, kali ni atas permintaan suami. Hihi. 

"kalau awak beli tudung macam Irine Nadia, saya belanja awak beli"

Jenuh juga mencari yang berkenan di hati dan material sedap di jari.
Akhirnya, jejak kaki jugak Yatie ke Cala Qisya. Heee.

2 Syawal. Lilit style adik Irine Nadia ikut tutorial dalam Instagram.
hehehe

4 Syawal. lilit ikut tutorial Cala Qisya.
hihi

full frame - 4 Syawal
cari present before jumpa ibu dalam pantang
Sebenarnya Yatie segan. Yatie bukan jenis bergaya kekdahnya. Huuu. Tapi, Yatie suka! Suka sangat! Suka Maggie Shawl dari Cala Qisya yang materialnya best dan senang bentuk. Suka sebab labuh dan Yatie sangat selesa. Yatie ambil Maggie Shawl XXL. Heee. Yatie suka sebab suami kata ok. Tu yang paling suka tu. 

InsyaAllah perlahan-lahan akan tambah koleksi Cala Qisya. Ewah! Haha. Actually, Yatie dah mula tambah koleksi tudung yang saiz bidang lebih dari 45'. Doakan ya semoga Yatie istiqamah. Yatie doakan semua teman-teman Yatie turut istiqamah.

Oh ye. Ok ker idak keadaan muka Yatie dengan shawal tu? Mak Yatie komen, nampak gemuk aka muka lebar. Haha. Part gemuk tu memang ye, Yatie sedang mengembang dengan jayanya hari demi hari. Bahagia katanya kan. Heeeee.

Ni la kalau dah mula menaip. Idak nyer wordless. Hihi.

p/s: jangan pelik kalau suami ku siap cakap nama adik Irine Nadia. dia nak jadi blogger gak tapi sebab tak jumpa gojes superdad, dia diam. haha. ok main-main je. hewhewhew. tapi kan, suami ku itu Red Mummy pun dia baca tau. iols pun tak baca. hihihi.

XOXO,
Mak Arissa.

6 comments

  1. serius..cantik sangat..teringin jugak nak pakai..tp mcm xreti nak belit2... hahahaha....

    ReplyDelete
  2. wide shawl mmg cntik... tp rege tu.. aduh... iolls pakai yg murah2 je...

    ReplyDelete
  3. Akk pun suka wide shawl tp muka akk bolat jugak..achaner tuh???

    ReplyDelete
  4. Nampak lain muka yatie bila pakai shawl mcm ni ^___^

    ReplyDelete
  5. Nadt pun suka wideshawl. La ni dok mengumpul plain wideshawl mcm2 color.

    ReplyDelete
  6. cantiknye yati.. suke sangat la.. moge istiqamah selalu..

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day