August 27, 2014

Pekasam Ayam In The House!

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Sebelum ini, Yatie ada selit-selit iklan tentang produk baru Pekasam Azrieyta iaitu Pekasam Ayam. Semalam, stok batch pertama selepas Aidilfitri dah sampai dan Yatie ada selitkan pekasam ayam juga. Tanpa menunggu, Yatie terus jadikan pekasam ayam sebagai juadah makan malam Yatie. Hehe.

Pekasam Ayam
Walau sebenarnya kali ini macam tak cukup aksesori seperi bawang merah besar (digantikan dengan bawang holland) dan cili besar sebagai penyeri tetapi kelazatan rasanya setanding dengan pekasam daging yang menjadi kegemaran ramai orang sekarang. Tapi, pekasam ayam rasa ayam lah. Heeee.
(Phew! Terus lupa yang berat badan dah overweight tambah nasi berkali-kali. Hihihihi.)

Jadi, bagi yang berminat nak rasa pekasam ayam boleh dapatkan sekarang dari Yatie. Ada 8 pek sahaja lagi. Pekasam daging yang sampai semalam dah officially sold out ye adik kakak abang. Kalau nak, boleh mula book dari Yatie untuk batch kedua nanti. 

COD: Bandar Sri Permaisuri Cheras / Menara PGRM
POS: 1 Malaysia

Nak baca review pekasam daging dekat SINI.
Cara masak pekasam daging dekat SINI.

Yatie belanja sikit gambar pekasam daging masak petai ye. Hihihi.


SID: 1132971
WeChat: DYatie7786
Emel: arissagallery@gmail.com
SMS/Whatsapp/Telegram: +6019 460 3069

3 comments

  1. nmpk sedap dan menyelerakan..dlu pekasan daging je..nie ayam lakk..

    ReplyDelete
  2. pekasam ayam pulok! ni sume buat ciknaa gems..hahaha..nanti roger. nak tambah lemak lagi..ekeke..

    ReplyDelete
  3. alamak,, mengujakan pulak tengok pagi2 ni.. laparrrr..

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day