August 22, 2014

NAB: Hari Raya PASTI

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Semalam, PASTI ada sambutan Aidilfitri. Tahu pun sebab dekat Facebook. Arissa kan ponteng 3 hari. Huhu. Nasib baik PASTI ada FB. Kalau tidak, kesian Arissa pakai baju harian je. Seperti biasa, sekolah/taska bila ada jamuan adalah sumbangan dari para ibu bapa. Yatie cuma mampu bagi yang di tunjuk aje. Huuuu. Tapi, Alhamdulillah ada juga rezeki anak-anak. Lagipun, ini pengalaman pertama Yatie. Hee.

Marble Choc & Banana Cake
(sedap weh rupanya Marble Choc Cake cap Tesco nih. haha.)
Rempeyek Sabah Mari & Maruku
(rempeyek kawan datang ziarah bagi ole2 kat Arissa tuh. hehe.)
Princess 'Anna' Nur Arissa Batriesya
kemain jalan sambil kibas-kibas dress. hehe.
Upload gambar ni dekat Insta + FB. Ramai yang cakap Arissa dah besar. Hee. Yatie pun terasa sangat Arissa tu dah besar. (jangan tanya pulak bila nak bagi adik ye. hihi.) Sekarang bila Yatie tanya mana baby ma-ma' dia akan tunjuk diri dia sendiri sambil cakap 'ica...' hehe. Tanya nak adik tak memang sampai sekarang tak nak. Haha. Yatie kadang-kadang confuse, dia ni betul-betul faham ke adik tu apa? LOL.

Oh ye. Sebelum tamat, Yatie nak jemput kawan-kawan singgah dekat DRAB Online Shop. Yatie guna weebly. Sekarang, Yatie tengah syiokk. Moga-moga istiqamah dekat situ Yatie akan sharing tentang apa yang Yatie jual. Jemput-jemputlah ye. Btw, DRAB tu sebenarnya setiap huruf pertama bagi nama penuh Yatie dalam IC. (perlu ke nak cerita? haha.)

XOXO,
Mak Arissa.

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day