Pages

Jul 16, 2014

Review Pekasam Daging

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Ehem! Hari ni bersempena dengan berakhirnya batch terakhir Pekasam Daging untuk sebelum Hari Raya; Yatie nak share review dari customer Yatie. Alhamdulillah. Syukur. Batch pertama sebelum bulan puasa dan hari ini berakhirnya batch 5. Yatie seronok sangat sebab ramai yang berpuas hati dengan pekasam daging yang Yatie jual. Dan ye, Yatie jual makanan yang Yatie suka dan jamin sedap. InsyaAllah. :)

Bila lagi Pekasam Daging nak restock? InsyaAllah lepas raya nanti kami akan beroperasi semula. Ecewah! Beroperasi uols. Muahahaha. Jadi, jangan lupakan Yatie pulak lepas raya nanti. Haha. Dan InsyaAllah; satu produk baru akan menyusul selepas raya nanti iaitu Pekasam Ayam. Ehem! Heeee.

So, meh ler jemput baca review dari link kat bawah ni. Haa. Full review ni tau;

Selebihnya, biarlah gambar berbicara. Ecewah!

lega sangat Ummi Shaklee Yatie ni dapat pekasam before bersalin. hihihi.

kemain komen ciknaa. hahaha.


yeah. steffi jd happy girl. rara berjoget perut. hihi.

great combination. eh ra! mu bukan diet ke? tak jadi eh. hahahaha.

sama macam asben yatie. selama ni tak makan pekasam. dapat pekasam daging boleh makan. hehe.

Ada seorang kakak tu. Mula-mula dia order 3 je lepas tu dia PM balik tanya bila ada stok. Ingatkan nak tambah 1 or 2 pek. Sekali ha.. 14 pek terus. Hehe. Tapi whatsapp dia dah hilang. Dah rugi satu review untuk pekasam daging iols. Muahahaha.

Ok. Bagi yang tak sempat nak cuba, tak sempat nak rasa. InsyaAllah Yatie akan restock selepas hari raya nanti. Jika ada yang berminat nak jadi ejen di negeri masing-masing, boleh PM Yatie. Ewah kemain kau. Negeri uols. Hahaha.

XOXO,
Mak Arissa

8 comments

CikNaa said...

kalau sedap memang orang akan beli lagi yatie..niat baik, datang nya baik.semoga murah lagi rezeki yer tokey! hihi

safurara said...

mmg terbaiiikkkk lah beb! rasa mcm nk oder lagik.

Nursaila Norman said...

dyg, saila xsempat nak review wpun ada niat nak review sbb 1st time mkn pekasam..mcm mana x sempat, grg2 masa nak dekat berbuka,lepas tu berbuka je terus makan sampai habis hehehehe! mmg sedap rupanya..suami saila yg org kedah x pernah mkn peksam daging pun layan..dia suka serbuk2 tu..saila pun sukaaaa :) satu paket tu saila boleh masak 3x sbb mkn berdua je..insyaallah blh repeat order lg :)

Liyana said...

nak order 1! :)

Fifi Nadhrah said...

ala.. tak sempat merase pekasam daging yatie.. lepas raye nak try lah..

Pinkbubblegumprincess said...

kelak kmk maok yatie hehehe

Shaklee said...

Adehh nampak sedapnya

saya biasa makan daging dendeng orang jual dalam bekas kecik2

sedapp sangat

teringin pulak nak try pekasam ni lepas baca review awak

terima kasih ya

Fifi Nadhrah said...

pagi2 tengok pekasam daging.. telam ai liur..

Blog design by Rainy Day