July 16, 2014

Review Pekasam Daging

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Ehem! Hari ni bersempena dengan berakhirnya batch terakhir Pekasam Daging untuk sebelum Hari Raya; Yatie nak share review dari customer Yatie. Alhamdulillah. Syukur. Batch pertama sebelum bulan puasa dan hari ini berakhirnya batch 5. Yatie seronok sangat sebab ramai yang berpuas hati dengan pekasam daging yang Yatie jual. Dan ye, Yatie jual makanan yang Yatie suka dan jamin sedap. InsyaAllah. :)

Bila lagi Pekasam Daging nak restock? InsyaAllah lepas raya nanti kami akan beroperasi semula. Ecewah! Beroperasi uols. Muahahaha. Jadi, jangan lupakan Yatie pulak lepas raya nanti. Haha. Dan InsyaAllah; satu produk baru akan menyusul selepas raya nanti iaitu Pekasam Ayam. Ehem! Heeee.

So, meh ler jemput baca review dari link kat bawah ni. Haa. Full review ni tau;

Selebihnya, biarlah gambar berbicara. Ecewah!

lega sangat Ummi Shaklee Yatie ni dapat pekasam before bersalin. hihihi.

kemain komen ciknaa. hahaha.


yeah. steffi jd happy girl. rara berjoget perut. hihi.

great combination. eh ra! mu bukan diet ke? tak jadi eh. hahahaha.

sama macam asben yatie. selama ni tak makan pekasam. dapat pekasam daging boleh makan. hehe.

Ada seorang kakak tu. Mula-mula dia order 3 je lepas tu dia PM balik tanya bila ada stok. Ingatkan nak tambah 1 or 2 pek. Sekali ha.. 14 pek terus. Hehe. Tapi whatsapp dia dah hilang. Dah rugi satu review untuk pekasam daging iols. Muahahaha.

Ok. Bagi yang tak sempat nak cuba, tak sempat nak rasa. InsyaAllah Yatie akan restock selepas hari raya nanti. Jika ada yang berminat nak jadi ejen di negeri masing-masing, boleh PM Yatie. Ewah kemain kau. Negeri uols. Hahaha. Haa. Jangan lupa tau. Yatie pun tengah cari sesiapa yang berminat untuk menjadi sebahagian ahli keluarga Shaklee Yatie. Yatie tau, ramai sekarang yang nak cari pendapatan sampingan/lebih. Tapi, tak ada modal dan tak tahu cara. InsyaAllah Yt bantu dan kita sama-sama tambah side income. Bisnes Online Mudah.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Penghantaran satu Malaysia; Semenanjung, Sabah & Sarawak.

Jika mahu mendapatkan penjimatan sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan yuran pendaftaran hanya RM65 seumur hidup. Ada banyak lagi keistimewaan menanti anda!

XOXO,
Mak Arissa

8 comments

  1. kalau sedap memang orang akan beli lagi yatie..niat baik, datang nya baik.semoga murah lagi rezeki yer tokey! hihi

    ReplyDelete
  2. mmg terbaiiikkkk lah beb! rasa mcm nk oder lagik.

    ReplyDelete
  3. dyg, saila xsempat nak review wpun ada niat nak review sbb 1st time mkn pekasam..mcm mana x sempat, grg2 masa nak dekat berbuka,lepas tu berbuka je terus makan sampai habis hehehehe! mmg sedap rupanya..suami saila yg org kedah x pernah mkn peksam daging pun layan..dia suka serbuk2 tu..saila pun sukaaaa :) satu paket tu saila boleh masak 3x sbb mkn berdua je..insyaallah blh repeat order lg :)

    ReplyDelete
  4. ala.. tak sempat merase pekasam daging yatie.. lepas raye nak try lah..

    ReplyDelete
  5. Adehh nampak sedapnya

    saya biasa makan daging dendeng orang jual dalam bekas kecik2

    sedapp sangat

    teringin pulak nak try pekasam ni lepas baca review awak

    terima kasih ya

    ReplyDelete
  6. pagi2 tengok pekasam daging.. telam ai liur..

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day