June 27, 2014

Tempahan Kek Lapis Sarawak 2014

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Salam Jumaat. Jumaat terakhir sebelum kita bertemu dengan Ramadhan, InsyaAllah. Hari ni Yatie nak kongsi/iklan Tempahan Kek Lapis Sarawak, original dari Sarawak. Ye. Original dari Sarawak. Sebagai tahun permulaan, mereka buka tempahan 3 jenis kek dahulu. Tahun yang akan datang InsyaAllah, boleh lebarkan sayap lagi. InsyaAllah. Allahhummaamiin. Semoga murah rezeki semuanya.

Tempahan kek ni dibuka satu Malaysia tapi Yatie lebih galakkan bahagian Kuching, Sarawak. Boleh COD. Gitteww. Tapi, jangan risau. Pos pun boleh. 2 kek yang dekat bawah ni, diorang pos tau dekat iols. Hehe. Tak pasal dah feeling raya awal. Hoho. Dan siapa diorang ni? Haaa. Macam biskut, Yatie pun kenal jugak dengan yang buat kek ni. Sangat-sangat kenal. Diorang ni mak sedara Yatie. Hehe. Harus la anak sedara tolong promote. Tak gitu?

So, kalau nak tempah boleh roger no yang tertera atau PM Yatie sendiri dekat FB. Pun boleh. Kena cepat tau. Tempahan tutup 15 Ramadhan. InsyaAllah. Yatie jamin sedap. Hehe. Dan just untuk pengetahuan korang, Kek Lapis Bombay ni adalah antara our always favorite layer cake. Muahahaha. Ok then. Bye!



Google je. Kek evergreen tak d pos. hahaha.
Oh ya! Additional. Mak sedara Yatie ni ada buka tempahan untuk popia seaweed jugak. Popia seaweed mak sedara Yatie ni agak different tau rasa dia. Serius. Bukan sebab ni produk mak sedara Yatie. Tak. Tapi ini realiti. Arissa suka. Ayah Arissa suka. Semua kami suka. Sedap! Pernah tanya mak sedara apa yang buat rasanya lain tapi dia cakap 'secret recipe'. Huhu. Baik lahhh. Oh ye. Gambar juga ihsan google. Mak sedara ada pos juga hari tu tapi, hehe. Habis dulu sebelum amik gambar. =P


Ok. Selamat menyambut Ramadhan buat teman-teman sekalian. Semoga Ramadhan kali ini lebih baik dari Ramadhan2 yang sebelumnya. InsyaAllah.

XOXO,
Mak Arissa

3 comments

  1. nk order popia seaweed berapa...

    ReplyDelete
  2. Popia berapa?
    Boleh beli Dalam gram ke?

    ReplyDelete
  3. sedap yer...semoga maju perniagaan ibu saudara ros ye

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day