Pages

Jul 1, 2014

Shaklee: VIVIX is THE BEST among THE BEST!

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Teman-teman sekalian sihat? Yatie doakan semoga semuanya sihat walafiat, dipermudahkan urusan dunia untuk bekalan akhirat. InsyaAllah. 

Semalam, geng Shaklee masing-masing closing bulan June. Masing-masing menunggu hasil 'tuaian' setelah berusaha sepanjang bulan. Hehe. Dan bukan itu sahaja, masing-masing excited nak tunggu Promosi Bulan Julai 2014. Phew! Tau tak. Promosi Vivix Beli 6 Percuma 1. Wallaweh! 

Tau tak yang VIVIX Shaklee is THE BEST among THE BEST
Kenapa? Jom tengok manfaat Vivix.


Vivix merupakan minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. 

Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. 


Selain dari penjimatan lebih RM50 bagi 1 botol Vivix Shaklee, anda juga dapat:
♥ keahlian percuma.
♥ point terkumpul melebihi 700.
♥ bonus tunai tiga angka.

Dan satu lagi yang paling istimewa,
♥ kesihatan yang optimum, InsyaAllah.

Apa tunggu lagi? Jom sama-sama rebut peluang berjimat untuk mendapatkan suplemen kesihatan terbaik ini bagi tujuan meningkatkan tahap kesihatan. InsyaAllah. Boleh pakat ramai-ramai dengan adik beradik, saudara mara, jiran tetangga, rakan taulan dan kawan kerja. Jangan malu jangan segan untuk hubungi Yatie. Will always be here for you. InsyaAllah. Hihihi. Oh ye, kalau nak tahu promosi Vivix ni kembali tak sampai setahun tau. Last November 2013. Jadi, ini semestinya produk hangat! :)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Penghantaran satu Malaysia; Semenanjung, Sabah & Sarawak.

Jika mahu mendapatkan penjimatan sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan yuran pendaftaran hanya RM65 seumur hidup. Ada banyak lagi keistimewaan menanti anda!

XOXO,
Mak Arissa

No comments

Blog design by Rainy Day