June 18, 2014

Shaklee: Tawaran Free Membership & Cash Rebate?

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.

Teman-teman kesayangan saya sihat? Yatie Alhamdulillah sihat. Puasa lagi hari ni. Syukur masih lagi diberi kesempatan olehNya. 

Sebut pasal FREE dan CASH, semua orang pasti suka. Kan? Siapa tak suka angkat tangan. Hehehe. Yatie pernah cerita tentang promosi bulan Jun Vitamin  E dekat SINI. Bukan sekadar jimat dapat BELI 6 PERCUMA 1. Tapi dapat yang 2 kat atas tu jugak. Tahu tak yang membership tu kosnya RM75 termasuk pos bagi SM dan RM85 termasuk pos bagi SS. Dan jumlah cash yang boleh dapat ialah RM30. Boleh kira tak berapa kos penjimatan disitu? ;)

Banyak kelebihan jadi membership ni tau. Banyak sangat. Yatie Alhamdulillah, dah 2 bulan dapat bonus Shaklee. Jadi Yatie nak seru kawan-kawan terutamanya yang nak dapatkan pendapatan sampingan / side income untuk bersama-sama dengan Yatie. InsyaAllah, Yatie akan tunjukkan caranya dan kita akan sama berusaha untuk maju jaya. Kita akan “seiring dan sejalan, seindah bunga di tamannnn”. Hehehe.

Jadi, meh nak share tips sikit. Hehe. Sekarang ni pakat dengan mak ayah, adik beradik, kawan-kawan, jiran tetangga dan rakan sekerja; beli Vitamin E. Boleh kumpul 6 atau 7 orang. Kalau kumpul 7, seorang satu botol. Kumpul 6, awak dapat dua botol. Gittewww. Haa. Jadi boleh la bisik-bisik kat orang sebelah khasiat Vitamin E ni. Banyak khasiatnya tau dak. Paling best, Vitamin E ni Vitamin Cinta. Ehems! Vitamin Cinta: Resepi Rumahtangga.

 

Siapa yang perlukan Vitamin E?
Mereka yang;

BERJERAWAT
BERPARUT
MUKA BERMINYAK
MUKA MULA BEKEDUT (tanda penuaan)
DI BAWAH CAHAYA MATAHARI
SAYANGKAN JANTUNG serta KELUARGA ANDA
ADA MASALAH KESUBURAN (berusaha untuk mendapatkan zuriat)
DINGIN DENGAN PASANGAN (hubungan intim)

Harga Vitamin E Shaklee bagi 1 botol ialah RM149 dan isi kandungannya ada 120 biji. Jadi, boleh tahan selama 4 bulan. Siapa kata Vitamin E Shaklee mahal boleh buat kira-kira; RM149 bahagi dengan 4 bulan sama dengan RM37.25 sahaja. Tak sampai RM50 pun kan? ;) Tapi kan, kalau jadi ahli lagi jimat. Jimat sangat-sangat. Kita semua nak sihat. Tapi kalau ada peluang berjimat, tak salah kalau kita rebut peluang untuk berjimat. Tak gitu?

Seperti biasa, jangan malu-malu contact Yatie jika nak tahu tentang Free Membership atau Cash Rebate atau Vitamin E atau apa-apa produk suplemen Shaklee. Konsultansi eksklusif dan percuma buat setiap yang membeli dengan Yatie. InsyaAllah. 

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Penghantaran satu Malaysia; Semenanjung, Sabah & Sarawak.

Jika mahu mendapatkan penjimatan sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan yuran pendaftaran hanya RM65 seumur hidup. Ada banyak lagi keistimewaan menanti anda!

XOXO,
Mak Arissa

No comments

Post a Comment

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day