June 23, 2014

Pesta Floria 2014

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Sabtu lepas, Yatie ajak suami ke Pesta Floria 2014 di Putrajaya lepas balik dari majlis hari lahir si bijak pandai Rafif. InsyaAllah nanti akan cerita pasal #RafifTurns2. Hehe. Lambat sikit sebab Yatie dah share semua gambar yang sempat dan dapat tangkap dalam FB. Ok. Tu nanti Yatie cerita. Hehe.

Sampai Putrajaya masa tu lepas Asar, so sempat solat kat Masjid Tuanku Mizan Zainal Abidin yang Subhanallah Indahnya Rumah Allah SWT. Lepas tu terus ke tapak Pesta Floria. Tak banyak sangat gambar yang berjaya kami ambil sebab ramai orang dan tersilap percaturan bawa stroller. Bukan Arissa tak nak naik stroller tapi keadaan sekitar menjadikan stroller tak sesuai. Haish! So, meh la layan gambar yang ada ye.

kereta kuda tak leh gerak hehe

view 1

my sweetheart my everything my soul

dah boleh berjinak-jinak hahaha

view 2

view 3

tudung oren tu mak ude dia hehe

nak tidur katanya bila dah bagi bobom atas tu hihihi

boleh la boleh la aksi terbang tu hoho

jenuh nak bagi dia dok diam amik gambar sebenarnya

sedihnya photographer bila gambar sendiri tak berapa menari di pandang mata sobs

view 4

view 5

view 6

kitorang nampak macam adik beradik tak? haha

punca utama Yatie nak ke sini sebab ini la hahaha 

tiba-tiba rasa macam kitorang ni muka copy paste yeke? haha

anak sabotaj mak grrrrr

manja kononnya tetiba melentik gitu hewhewhew
Overall, puas hati sangat dengan hasil kreativiti diorang. Ada pertandingan kalau tak silap. Cantik-cantik semuanya. Sedihnya yang bahagian kolej/poli semua tu tak berjaya nak pergi. Sebab dah gelap dan lewat. Lapar pun ye. Haha. Arissa nasib baik la tak meragam cuma lasak la. Huhu. Orang sangat ramai. Dah malam semakin ramai. Phew~! Kesat peluh mak. Muahaha. Panas pun ye. Masa macam ni la terfikir, Performance Drink sangat perlu untuk elak penyahidratan dan membekalkan tenaga serta ketahanan fizikal.

Ok then, jumpa lagi nanti di lain entri. InsyaAllah. ;)


Performance Drink (PD) ni minuman apa? 
♥ PD ni merupakan minuman isotonik dari Shaklee. 
♥ PD bukan minuman berkarbonat
♥ PD mengandungi komponen elektrolit yang penting iaitu potassium, kalsium, sodium, phosphorus, magnesium & chloride untuk membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan serta baik untuk sistem neuromotor (tindak balas saraf dan otot)

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Mereka yang mengalami masalah kesihatan diminta rujuk kepada pakar perubatan terlebih dahulu.

Penghantaran satu Malaysia; Semenanjung, Sabah & Sarawak.

Jika mahu mendapatkan penjimatan sehingga 20%, anda boleh mendaftar sebagai ahli dengan yuran pendaftaran hanya RM65 seumur hidup. Ada banyak lagi keistimewaan menanti anda!

XOXO,
Mak Arissa

6 comments

  1. kalau tau mu nk pegi haritu.boleh ikut skali.huaaaa.

    ReplyDelete
  2. wahhh...terus gi putrajaya....best2..anak dara tu always cun melecun dok posing...:)

    ReplyDelete
  3. fifi tak sempat pergi tahun ni.. ade baby.. macam renyah je.. kalau pergi pon mesti x dpt explore banyak tempat..

    ReplyDelete
  4. Tak dapat join pesta floria...sebab suami bz ngan kerjanya...so weekends byk kena standby...cantik yer permandangan...dpt tgk gambar korang pun dah cukup best seolah2 julia pun turut serta dgn ros hehehe

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day