June 25, 2014

Dashboard Blogspot Dah Pulih

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.


Dalam sehari, ada 20 kali kot buka dashboard dengan harapan ia kembali pulih. Lega oiii bila buka keluar semua. Phew! Tak feel nak blogwalking kalau bukan dari dashboard. Lain orang lain caranya. Tak gitu?

XOXO,
Mak Arissa.

8 comments

  1. ala....daku nya masih belum ok...huhu

    ReplyDelete
  2. saya punya masih belum pulih..ingatkan saya je problem..bosannya x dpt baca entry kwn2 dr dashboard :( sejak smlm lg nie..huhuhuhu!

    ReplyDelete
  3. a ah dashboard saya pun tak ok lg...nak ber BW pun payah kan...

    ReplyDelete
  4. tu la... ku ingat kan aku sorang kena... rupanya rmai yek... hihi gigih la buat blog list baru... T__T

    ReplyDelete
  5. daku punya pun baru ok..ingatkan kite punye je..rupenya orang lain pun sama gak ek..jenuh la try browser lain nak bukak blog..tgk2 same je..dah la nak bw pun susah..huuh.

    ReplyDelete
  6. dah okay jugak! hehe. tak dapat tengok dashboard, masuk blog orang lain yang ada bloglist. kehkehkeh.. sendiri takde bloglist, malas nak buat. -__- tumpang ajela masuk belog sesape.

    ReplyDelete
  7. sama lah jugak..ingatkan sy punya blog je jd mcm tu huhu...lega rasanya kan...:-)

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day