Pages

Jun 25, 2014

Dashboard Blogspot Dah Pulih

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalammualaikum. Hai.


Dalam sehari, ada 20 kali kot buka dashboard dengan harapan ia kembali pulih. Lega oiii bila buka keluar semua. Phew! Tak feel nak blogwalking kalau bukan dari dashboard. Lain orang lain caranya. Tak gitu?

XOXO,
Mak Arissa.

8 comments

achiek anis said...

ala....daku nya masih belum ok...huhu

Nursaila Norman said...

saya punya masih belum pulih..ingatkan saya je problem..bosannya x dpt baca entry kwn2 dr dashboard :( sejak smlm lg nie..huhuhuhu!

ira_violet_bee said...

a ah dashboard saya pun tak ok lg...nak ber BW pun payah kan...

safurara said...

ok dh xyah susah hati.hehehe

Allene said...

tu la... ku ingat kan aku sorang kena... rupanya rmai yek... hihi gigih la buat blog list baru... T__T

Aeen said...

daku punya pun baru ok..ingatkan kite punye je..rupenya orang lain pun sama gak ek..jenuh la try browser lain nak bukak blog..tgk2 same je..dah la nak bw pun susah..huuh.

Nurul Aziz said...

dah okay jugak! hehe. tak dapat tengok dashboard, masuk blog orang lain yang ada bloglist. kehkehkeh.. sendiri takde bloglist, malas nak buat. -__- tumpang ajela masuk belog sesape.

humble.yat said...

sama lah jugak..ingatkan sy punya blog je jd mcm tu huhu...lega rasanya kan...:-)

Blog design by Rainy Day