June 17, 2014

CPUV 2014: DKSH - Tiger Balm Mosquito

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalammualaikum. Hai.

Alhamdulillah. Ada rezeki lagi dapat iklan CPUV Nuffnang. Iklan IKEA - Children dah lebih sebulan menari-nari. Alhamdulillah. Lama la lagi ye IKEA. Hehe.


Blog Yatie ni idak ler glamor mana. Blog udang geragau je. Lagu halus dari ikan bilis katanya. Haha. Tapi, Alhamdulillah syukur. Sedikit sebanyak Allah salurkan rezeki dari blog ni. Alhamdulillah. "Nikmat Allah yang mana satu mahu kau dustakan?" :)

Bila dapat CPUV ni, Yatie terus terang cakap yang Yatie jadi bertambah teruja nak merepek. Nak sharing. Nak berceloteh. CPUV ni ibarat macam pembakar semangat nak menulis. Ecewah! Haha. Bagi yang tak tahu, CPUV ni based on jumlah unique visits tau. Bukan klik kat iklan. Orang datang melawat je dah boleh masuk income. CTR tu penting. Haaa. Bacalah dekat nuffnang apa itu CPUV apa itu CTR. CTR Yatie memang agak menurun ni sebab tak produktif langsung 2 minggu ni. Haish. 

CPUV ni sama la dengan Shaklee Yatie. Haa. Sebab apa? Sebabnya 13hb hari tu Yatie dah dapat bonus bulan kedua Shaklee. Alhamdulillah. Tengah bulan bonus masuk. Agak-agak senyum sampai ke telinga tak? Berkat usaha bulan yang lepas; tengah bulan hadapan akan dapat hasilnya. Alhamdulillah. Jadi, bila bonus masuk dah tentu lah itu pembakar semangat untuk bulan ini pula untuk bekerja lebih kuat. Lebih usaha, lebih hasilnya. Tak gitu? Hehe.

Nanti Yatie akan share kenapa Yatie memilih untuk menjadi Pengedar Shaklee. Yatie akan share jugak cara Yatie rawat ulser pada tonsil/tekak tanpa perlu jumpa doktor. Yatie akan share macam-macam. Haha. Jangan muak tau tengok entri Yatie je setiap hari. Muahaha.

Till we meet again.

XOXO,
Mak Arissa.

3 comments

  1. kan,kan? ada CPUV semangat la nak menulis..hehehe! lama jgk iklan ikea tu menari2..rezeki tu..hehe..

    ReplyDelete
  2. haritu cr jugak kat guardian,tapi xde pulak.

    ReplyDelete

terima kasih singgah dan baca celoteh D'Yatie.
jikalau sudi, tinggalkan komen/pandangan/pengalaman kalian bersama.

semoga Allah merahmati kita semua.
aamiin.

Blog design by Rainy Day