Pages

May 2, 2014

MYSALE: Jom Jimat!

Bismillahirrahmaniirahim.

Assalammualaikum. Hai.

Yatie nak ajak explore satu gedung wanita. Ecewah~! Yatie suka cuci-cuci mata. Kalau dulu cuci mata dengan window shopping. Sekarang, depan PC pun boleh cuci mata. Ngeee.


Klik MYSALE untuk masuk kedai. ;)

masuk je besar-besar terpampang ini
 Nampak tak ada 7 kategori termasuk Clearance.
Yatie bawa jalan-jalan sikit ye.


Wall Sticker

Home & Living 1

Home & Living 2

Tiga kategori yang dekat atas ni memang menarik hati seorang mak. 
Yatie sendiri sudah tentu tak terkecuali.
Wink Wink

Animal House Kitchenware

Backpack

Women

Ok. Nampak tak starting on semua tu? 
Itu Rabu lepas tak buka lagi tau sales nya. 
So nanti boleh lah terjah. 

Kanvas

Kids

Men

Kids Shoes
Amacam? Murah ke idak? Tertarik ke idak? Ngeeee. Ada banyak lagi tau. Ni kalau Yatie letak semua kat sini sepuluh hari pun tak cukup. HewHewHew. Yatie ambil yang mana nampak dekat mata. So, cepat pergi terjah MYSALE. Tak rugi. Klik Klik aje, Register pun free. Stress Stress boleh cuci mata. Tapi, jangan salahkan Yatie kalau tiba-tiba 'pocket online' bocor macam poket seluar bocor ye. Yatie tak bersalah. Yatie ajak cuci mata je. Muahahaha.


XOXO,
Mak Arissa.

3 comments

ZazaMyMoon said...

sangat2 worth it.. ok nak register & boleh shopping2 online lepas ni ;)

adyna said...

Byk gak brg nye ye yatie ;)

Mysale Admin said...

Yes please do sign up and shop !! :-)Do let us know if you have any questions. Thanks!

Blog design by Rainy Day