Pages

Apr 9, 2014

Wordless Wednesday : Anak Ku Di Kampung

Bismillahirrahmanirrahim. 

Assalamualaikum. Hai. 














Semalam genap sebulan dak Solehah ni kat kampung. Sepanjang sebulan ni, setiap gambar yang Ude dia kirim semua mempamerkan kegembiraan dan keceriaan. Alhamdulillah. Syukur sangat. She's so happy and refuse to go back. Haha. Mentang-mentang dia ada semuanya dekat sana. Boleh pilih nak siapa. Boleh minta apa saja. Boleh buat  apa saja. Boleh bebas bersuka ria. Mak awak ni pun kalau balik kampung memang tak nak balik sini dah nak oi. Tapi apa kan daya. Heee.

Kalaulah KL Sarawak macam KL Kedah, saya rasa saya ok je kot nak biar anak saya dok kampung. Boleh jumpa 2 minggu sekali atau sebulan sekali. Tapi kalau KL Sarawak 3 bulan sekali pun susah oi nak balik. Huhu. Kalau sebelum ni mak tok dan tok Arissa yang asyik bagi hint bagi Arissa tinggal je kat Ipoh tapi sekarang Nenek dan Aki Arissa pulak. Huhu. 

Semalam,
Bapak, "tie. polah anak jak sia."
Anak, "haha. aoklah lak Arissa tinggal sinun."
Bapak, "aoklah."
Anak, "ehh xpat lok. tungguh 2016."
Bapak, "hahaha."

XOXO,
Mak Arissa

7 comments

Umi Qi said...

suka tgk gambar arissa dalam IG dan blog...somel tau arissa ni cantik...pandai pose mcm2 heheh

lia said...

Cantik smua gmbr2... Ala2 model gitu

Nurul Aziz said...

gedik tak kalau cakap nangis tengok gambar arissa? tapi tula seriusly.. menitik air mata. hahaha hati tisu. sebab macam dapat rasa kita tinggal anak apa semua.. perasaan tu.. susah nak cakap..


tapi arissa nampak happy je kt sana. ramai kawan-kawan :)


eh, arissa pakai rompers size apa tu? teringin lak nak jadikan rompers as baju mandi or swimsuit. hee.

ily♥ said...

Subhanallah...masyaAllah tabarakallah...comel sgt arissa...
Mesti bondanya rindu x tertanggung kan...Tinggalkan anak 2 mgu pergi umrah pun dah rindu gile2..

But she seems happy, Alhamdulillah...

Denaihati said...

berpisah sementara dan pengorbanan untuk masa depan.
nampak memang cantik kampung ni, latabelakang gunung-ganang.

humble.yat said...

haha sy sendiri rindukan arissa walau pun tak pernah jumpa..huhu

Petak Bunga said...

rasa nk ank perempuan plk

Blog design by Rainy Day