Pages

Mar 11, 2014

Pan Ajaib AreIkan

Assalammualaikum. Hai.

Bismillahirrahmanirrahim. 

Korang pengguna benda alah yang ajaib-ajaib ni tak? Hihi. Pan Ajaib nih lagi best dari Pemanggang Ajaib. Size besar. Boleh guna 2 side. Boleh masak macam-macam. Kawan buat cheese tart weh guna pan ajaib ni. Best gila. Sedangkan pemanggang ajaib boleh buat puding roti, apatah lagi pan ni kan. Lagi ajaib. Haha. 

Kalau nak keajaiban dekat dapur, boleh contact kite. Cewaaah. 

PAN AJAIB MENANGWARE

Harga: RM149.90. 
Kos Penghantaran: RM20/RM30 (SM/SS)








Tawaran istimewa buat pembaca blog picisan Mak Arissa ni. Just PM Arissa's Gallery / Whatsapp 0194603069 / Wechat Dyatie7786. Tell us that u come from I Am Mrs Lee then we'll give you the best price. InsyaAllah. 

XOXO,
Mak Arissa.

2 comments

amal said...

wohh macam2 bleh buat. mcm best. Rugi nih..amal baruuu je beli pemanggang ajaib happycall (je hehe) kat lazada hehe

Umi Qi said...

Umi Qi dh ada pemanggang ajaib...mmg besttt arrr...tp periuk ajaib nih besar dan dalam kan...perghhh sonokk la nak masak tanpa minyakkk jimattt

Blog design by Rainy Day