Pages

Feb 3, 2014

Telekung Travel Cotton

Assalamualaikum. Hai. 

Bismillahirrahmanirrahim. 

Korang rajin tak bawa telekung kalau pergi jalan-jalan especially nak pergi shopping? Saya dulu memang malas. Yes. Serius malas. Sebab beg tak muat. Barang anak pun dah penuh. Lepas tu pergi solat dekat surau pinjam telekung wakaf, tiba-tiba rasa macam terpaksa gila pakai telekung tu. Pastu baru rasa menyesal tak bawa telekung sendiri. Pfft!~ Teruk pulak rasa. Huuuu. 

Lama juga baru dapat telekung travel yang sesuai untuk diri sendiri ni. Ate..nampak je ghupa ini. Kasar sebenarnya. Huuuu. Rasa syukur sangat dapat jumpa telekung travel cotton nih. Saya punya warna hijau cair gitu. Pakai pun rasa sweet, lembut, sopan dan sejuk mata memandang. Eh?!. Telekung tuh. Bukan tuannya. Hihihi. Syok bawak pergi mana-mana. Syok pakai tak panas. Berbaloi sangat beli. Alhamdulillah. 

Ok. Kat bawah ni pilihan warna yang ada. 16 kesemuanya. Comel je beg nyer kan? Kat bawah tu nak bagi perbandingan size beg dengan handphone je. Bukan beli telekung dapat handphone free tau. Hehehe.


Seperti biasa, stok adalah sangat terhad. So, kalau dah ada yang berkenan dekat mata cepat-cepat PM Arissa's Gallery atau Wechat Dyatie7786 atau Emel fayangrosmieyatie@gmail.com. Bagi nombor warna yang dipilih untuk check stok terlebih dahulu sebelum teruskan dengan proses order.

Harga termasuk pos:
SEMENANJUNG MALAYSIA: RM75
SABAH SARAWAK: RM85

Jemput singgah di Arissa's Gallery untuk pelbagai pilihan barangan untuk mak dan anak-anak. Bapak belum lagi. Hihi. Jemput follow Instagram kami juga DRAB Moms & Kids Corner untuk segera mendapatkan update dari kami. InsyaAllah minggu hadapan, kami akan mensajikan anda dengan Handsocks Cotton Lace ready stock. Till we meet again! ;)

XOXO,
DRAB Moms & Kids Corner - AG

6 comments

adyna said...

Akak selalu Bwk beg telekung , mmg kna pegang byk beg lah , yg Mcm ni bape Harga ye ?

Chekgu Azrine said...

Wow..sure cantik nih telekungnya

CikNaa said...

ciknaa ada 1.bandung mari.. tu pun ex housemate bagi.klu tak nak gak beli lagi..huhu..

adyna said...

Ok nnt akak nk beli akak gtau ye , stok sentiasa ada kan ;) bekenan no 7 tu

Saifu Zanida Mat Saad said...

Ada stok lg dak sis? Pm..

DYatie said...

Nt pm sy kt Arissa's Gallery FB Page. Kod mna yg d berkenan utk check stok ye. ;)

Blog design by Rainy Day