Pages

Jan 7, 2014

Wajah Baru

Assalammualaikum. Hai.

Bismillahirrahmanirrahim.

Hehehe. Selamat datang! Selamat datang ke rumah ikan bilis kita yang baru lepas renovate nih. Hijau pink. Auw!~ Iols suka sangat-sangat. Sejuk mata memandang blog sendiri walaupun blog picisan tempelan semata. Bahahaha. Agak-agak lebih semangat tak nak update? Huhuhu. Ini sukar untuk dijawab. Rasa macam tak sempat je. Ni pun sebab tengah 'cuti'. Bolehlah nak update 2 3 patah ayat. 

Semalam, terlambat balik. Last minute, bos nak itu nak ini. Jam tinggal lagi 5 minit nak pukul 5.30 petang. Sobs. Ayah Arissa memang cukup tak berkenan balik lambat nih. Huhu. Tapi nak buat camner. Yer dak? Pagi tadi, Ayah Arissa dah pesan 'hari ni jangan balik lambat lagi'. Mak Arissa just boleh sengih jer la uols. Kalau dah tiba-tiba, nak kata apa. Huhu. Redha jer la. Syoknya, balik-balik lauk semua dah siap. Dah boleh makan terus. Nyum. Nyum. Ayah Arissa masak. Ngeee. Inilah yang saya suka sangat! Dulu balik kena tapau dulu. Sekarang ada yang boleh take turn masak. Alhamdulillah.

Ok lah uols. Kalau nak template comel macam kite, boleh jenguk adik Eca. Kalau nak cuci-cuci mata, boleh jenguk Arissa's Gallery. Hehehe. Bak kata Astro, MACAM-MACAM ADA.

Handmade Baby Hat

XOXO,
Mak Arissa.

4 comments

ily♥ said...

Wahh...cantik..Lagi suka wajah baru ni :)

Edat_Uzair said...

wow..berwajah baru...cantik...

Chekgu Azrine said...

cantik..
dua2 kaler tu akk suka tau

Fifi Nadhrah said...

cantik.. mule2 ingat salah blog..

Blog design by Rainy Day