Pages

Jan 5, 2014

Sabtu Pertama 2014

Assalammualaikum. Hai. 

Bismillahhirrahmanirrahim. 

Update hari Ahad? Ye ye. Short update. Tengah tunggu ayah arissa korek sinki tuh ha. Busuk der. Tak lalu iols nak duduk sekali kat situ. Huhu. Terima kasih ayah arissa sebab buat benda extreme gitu. Siap pesan lagi, jangan muntah. Lol! 

Sabtu. At first nak buat girls day out. Tapi, lepas Zohor - hujan. Huhu. Iols nak drive? Memang tak la. Iols nak ber day out naik lrt je. Tapi dah hujan, makanya semua malas. Duduk rumah tak tahu nak buat apa. Ayah arissa syok la kami tak jadi keluar. Sebab dia tak boleh ikut. Kena tunggu orang hantar barang. Tapi, dekat nak Isya baru orang hantar. Huhu. Kedai nyer dekat je. Malam baru sampai. Aptb!


Buat cucur bawang ikan bilis. Makan empat beranak cicah sos dengan air milo. Tak sedar habis satu pinggan. Bahaha. Hujan uols. Lapar. KuiKuiKui. Tak ada lagi masak yang heavy. Hari ni baru nak buat stok. Iols rasa macam nak buat bekal hari-hari. Tapi, tengok rajin ker tak. Sobs. Tapi sekarang kena berjimat. 2014 kan tahun kenaikan. (Elaun rumah je tak naik. Sobs.) Meh la kita berjimat cermat. Alhamdulillah dapat tuan rumah yang baik hati sebab boleh jimat RM380 dari jiran depan rumah. Alhamdulillah. 

Ok. Kata short update kan. Nak beli barang dapur. Bye!

3 comments

Chot said...

alamak..sedap nya mkn cekodok hujan2..tambah lagi kalo mkn ramai2..mmg xsedar diri mkn

Chekgu Azrine said...

suka cucuq..sedap!!

Kyla Pearlisha said...

Blogwalking.Dah follow.Wahhh sedappnne mkn hujan2 ni ehehe

Blog design by Rainy Day