Pages

Jan 16, 2014

Perkhidmatan Shoot & Burn

Assalammualaikum. Hai.

Bismillahirrahmanirrahim.

Hari ni Mak Arissa nak iklan sikit. Iklan yang tak berbayar. Tak ada tajaan. Tapi ini iklan promosikan suami sendiri. Boleh? Hehe. Since encik suami dah ada sekali dekat KL kan. ;)

Sesiapa yang berminat nak buat photoshoot dengan kos yang minima, korang boleh contact Ayah Arissa. Perkhidmatan yang ditawarkan hanyalah Shoot & Burn. Maksudnya, tak ada editing. Lepas shoot, semua gambar original akan terus dimasukkan ke dalam CD dan diserahkan kepada korang.

Gitteeww.

(several pictures taken by ayah arissa)
^_^









 Ha. Ini several gambar yang ada. Latest. Masa dekat Sabah & majlis kakak ipar. Dan untuk makluman, gambar yang ini encik suami edit sebab aura rajin muncul. HewHewHew.

Siapa-siapa berminat untuk shoot & burn, boleh direct emel Ayah Arissa ye; fadhlil86@gmail.com. Availability seperti biasa, weekend sahaja. Masa emel tu bagitau lokasi dan event apa. Gitteww. 

Jemput singgah ke Arissa's Gallery jugak. 
;)

XOXO,
Mak Arissa.

6 comments

Chekgu Azrine said...

wow..cantik semuanya

Wawa Yusoff said...

tudung mu adalah palazo ku. hahaha
Kain yg sama pasal mak aku pun ade tudung seperti mu :D

~ NANA ~ said...

kat kemaman aci tak? kuikui :p

tenku butang said...

cantik blog..

Kyla Pearlisha said...

cantik nye pic2 tu :)

Hana Soffelia said...

Tak edit pun dah cantik.

Blog design by Rainy Day