Pages

Dec 11, 2013

Wordless Wednesday: Kitchen Playset NAB

Assalammualaikum. Hai.

Akhirnya dapat juga belikan si 'mei mei' saya Kitchen Playset idaman mak nya. Hahaha. Iyer. Mak nya yang selalu over dari anak nya. KuiKuiKui. Sebenarnya,  cuba nasib je pergi Tesco Ipoh Ahad lepas sebab Umi Sue belikan Mumtaz Aqilah kitchen playset ni dekat Tesco dengan harga yang super murah. Yes! Super murah hokey! Selama ni usha jugak tapi harganya memerlukan pertimbangan. Kalau anak tak nak main, mau patah hati seribu. HewHewHew. Ada dua pilihan dengan harga yang sama. Satu yang warnanya ada kelabu dan satu lagi memang pink purple habis. Gittew. Mula nak ambil yang pink tu. Kalau tak silap macam Mumtaz Aqilah punya tapi kotak-kotak playset tu semua koyak. Tawar hati terus. Walaupun orang kata don't judge the book by its cover tapi cover tu sebenarnya memainkan peranan penting. Huhu.

Haaaa
Inilah dia kitchen playset anakanda
RM49.90 saje
MihMihMih



Bingit gak telinga bila part dia madak tu. HaHahaha. Dapur sebelah kanan akan bunyi boiler. Dapur sebelah kiri bunyi menggoreng. Walaupun dia tak masak dia biar bukak je. Kita tutup dia buka balik. Aptb! Bahaha.

Dan lagi aptb nya, bila dah ada playset ni dia tetiba jadi rajin nak menulis. Selalunya benda alah tu pun dia buat tarik ke hulu ke hilir macam orang tarik boat. Nasib baik tali pen tu kuat. Kalau tak dah lama putus. Haih!



Hah! Ok lah. Sekian entri wordless wednesday yang memang tak wordless. Haha. 

XOXO,
Mak Arissa. 

8 comments

ily♥ said...

Wahhh...boleh jadi Masterchef Jr la pasni...

Edat_Uzair said...

wah...ada kitchen playset dah icha..leh masak ari2...hehehe...

Mimy Hamid said...

teringin nak beli set kitchen ni kt fayel...walaupun anak laki heheh apa ada hal kan..murah ni beli mana

Ibu Dilah said...

wah.. syok la arissa ada kitchen set baru.. masak kan utk auntie boleh?? hehe

Fifi Nadhrah said...

wah.. super murah dan berbaloi.. nak jugak.. ade lagi tak kat mane2 tesco.. menangis hentak kaki nak jugak belikan untuk ufairah.. mainan idaman mak jugak ni..

Chekgu Azrine said...

tggu la arissa besaq sok..siap mama boleh order nasi goreng 1..hehehhe

Cik Puan Rara said...

sonoknya dia! happy je muka

izfanora said...

sat gi anak lagi teror masak dr mak ni.. hihi.. klu anak perempuan, mcm2 set ada utk dorg. bila tang anak laki, bapak dia plak yg over..

Blog design by Rainy Day