Pages

Dec 5, 2013

Spontaneous Thursday : Slogan

Assalammualaikum. Hai.

Isnin lepas, dapat Whatsapp dari staff. Haha.



Bahahaha. Hambiik. Pandai sangat lah si Puan Dayang ni kan? Keluar segala peribahasa. Bagaikan 'pungguk rindukan bulan'. Bagaikan 'katak bawah tempurung'. Haha. Itu jer la boleh keluar dari otak sang kira-kira. Huhuhu. Nak canggih memang tidak la. Paling hebat pun terfikir siang tu, bagaikan 'rumah tanpa tiang'. KuiKuiKui. Tapi cam hover je. Bahaha. Eh tapi bukan la nak cerita sangat pasal slogan ni. Hehe.

Kalau korang.. nak sambung apa? HewHewHew.

satunotahati: 
weekend is coming, so minggu ni super busy dan tired.

XOXO,
Mak Arissa.

2 comments

adyna said...

Hihi tingat pegawai ckp kt kami Mcm katak bwh gelas. Nmpk semua TP tak blh bt ape2 ;)

Chekgu Azrine said...

Xbrp nmpk jelas sbb akk BW guna hp..huhu

Blog design by Rainy Day