Pages

Dec 19, 2013

Arissa's Gallery

Assalammualaikum. Hai.

Bismillahirrahmanirrahim. Alhamdulillah. Akhirnya tepat jam tiga pagi, Arissa's Gallery telah dibuka semula setelah lebih setahun saya tutup. Ya, sejak saya bekerja di KL. InsyaAllah, Arissa's Gallery akan terus kembali dan beroperasi dengan bantuan adik saya yang ketiga. InsyaAllah. Masih secara kecil-kecilan, stok dari pembekal. InsyaAllah bila stabil, baru kita boleh melangkah ke depan sama macam jual topi handmade dulu. Hehe. Oh ye, alang-alang tak tidur lagi dan tajuk dah bagi Arissa's Gallery so nak kongsi cerita awal-awal dulu. 

Tak pernah terfikir sebenarnya nak buka page jual-jual nih. Tapi, satu hari bila saya order topi handmade dekat seseorang - semua macam berminat. Masing-masing tanya dekat mana beli. So, saya terfikir 'why not aku tempah dan aku jual'. Dan kerana itulah saya buka page Arissa's Gallery. Modelnya memang si bijak pandai solehah saya itu. Hehe. Alhamdulillah. Masa tu macam pisang goreng topi. Haha. Masuk je stok habis. Syukur. Boleh buat tampung beli susu Anmum Arissa masa tu. Then, bila dapat kerja KL stok ada lagi tapi rasa semput-semput nak settlekan sebab Arissa umur tujuh bulan suami kena handle. So tak ada siapa yang boleh managed. Makanya saya stop. Cuma sampai sekarang, still ambil order borong bagi siapa-siapa yang berminat (regular customer).

legend. hihihi.


Dan! These two products ada harga SPECIAL PRICE bersempena Arissa's Gallery kembali dan 10 hari menuju tahun baru. InsyaAllah.

Please kindly refer to this page:


XOXO,
Mak Arissa.

1 comment

ZazaMyMoon said...

wpun Zaza tak ada anak kecil, tapi idea utk beli barang2 dari gallery arissa ni boleh beli utk bagi hadiah pada anak kawan2 yang ada anak kecil.. ok done like Arrisa's gallery :))

Blog design by Rainy Day