Pages

Nov 27, 2013

Wordless Wednesday: Pearl

Assalammualaikum. Hai.


Sabah. Bila sebut Sabah, mesti terbayang seafood dan mutiara. Hehe. So, saya sambar satu gelang mutiara air masin untuk Nur Arissa Batriesya. Tanda kenang-kenangan ke Sandakan kata nyer. Hehe. Syukur anak ini takder nak tarik nak usik gelang dia. Suruh buka gelang mas dia lagi ada. =_=' 

Saya bukan peminat mutiara sangat. Suka tengok orang pakai tapi kalau saya beli, nanti bila nak pakai. Haha. Mak saya ada beberapa koleksi jugak rantai mutiara serta kristal. Sebab KEMAS selalu sangat ada dinner. Ha.. Semalam grab jugak untuk mak rantai set dengan gelang mutiara air tawar untuk mak. Mutiara air masin, hehe nanti2 yer mak kalau orang pergi lagi dan ada rezeki. InsyaAllah. 

satunotahati: letih.. travel jauh memang untuk pergi kenduri kali ni.

XOXO, 
Mak Arissa. 

5 comments

S.n.Fariza said...

gelang comel secomel pemakainya.
comel sgt

Mimy Hamid said...

anak pompuan uollss...ni yang best beraksesori

permatabiru said...

suka mutiara hidup..tp xpernah memilik lg

LYAfrina said...

comel.. nmpk elegan

JunAina said...

Akak ada juga tapi itulah kan jarang nak memakainya tersimpan je dalam jewellery box kat rumah...

Blog design by Rainy Day