Pages

Nov 28, 2013

Cheese Cake MELELEH

Assalammualaikum. Hai.

Hari ni Mak Arissa nak cerita pasal makan je. Boleh?
Hahahaha.
Ok, inilah lunch Mak Arissa.
KEK KEJU MELELEH VANILA
sluuurrrrppp!


Office nih kan memang macam-macam ada.
Dulu first time makan durian crepe pun dekat sini.
Lepas makan, baru nampak fofular nya crepe tu kat FB.
Hahahaha.


Kek ni sampai before lunch tadi.
Geram jer nak makan.
Nasib baik tak meleleh air liur.
Hahaha.


Tepat pukul 1, terus tutup lampu bilik dan makan.
Nikmat wehh nikmat!
Diet????

Hahahahahaha.
Diet mende kalau makan cheese setebal itu.
Kena la jimat weh.
Kek nih harganya sepuluh ringgit.
Kalau nak beli nasi jugak dah berapa.
Pagi tadi pun dah makan bubur nasi jugak.
So, malam karang baru kita makan nasi ye.
HewHewHew.

Tapi, hari ni release satu lagi Hello Kitty.
Tapi, lapor nasi.
Tapi.

Banyak benar tapinya.
Sobs!!!
Esok balik.
Yeay!

satunotahati:
berhempas pulas fikir SKT. 
huhuhuhu.
dalam fikir SKT.
terfikir nak masak dendeng hujung minggu ni.
ini semua sebab rara!
hahaha.

6 comments

permatabiru said...

mmg tgh fofular pun..tp nk mkn pikir 10 kali..banyaknya cheese...urmm

ZazaMyMoon said...

order kat mana ni yatie? nampak sedap sgt tu terus mcm terasa2 je kat tekak.. tapiiiiiiiii terasa je lah =(

Chekgu Azrine said...

Nyum..nyum..mmg terbaek!

♥ ROS ♥ said...

Nmpak terbaikk arr cheese tu..tp mcm berlemak semacam jer.hahhaha

LYAfrina said...

mmg meleleh.. sedapnyer...
lya pnh makan perisa coklat n pandan..vanilla mmg x pnh lg la

Ibu Dilah said...

sedapnye!!! memang terliuq bila tgk cheese meleleh ni.. huhu

Blog design by Rainy Day